ארוחת ערב הלילה: דג אפוי עם פירורי לחם מלוחים
ארוחת ערב: דג אפוי עם פירורי לחם מלוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, פטרוזיליה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ארוחת ערב הערב: צדפות אפויות של אלטון בראון עם ארטישוק ופירורי פנקו, דג אפוי עם שקדים, לימון ופירורי לחם, ו ארוחת ערב הערב: צלעות כבש עם נענע מלוחות (מתכונים דומים).
הוראות
בינתיים, העונה שני הצדדים של פילה דגים עם 1/4 כפית מלח. בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את כל הפילה בשכבה אחת, יוצקים 3 כפות שמן זית, מיץ לימון, יין לבן, ועוד 1/4 כפית מלח.
לטאטא את התערובת יחד עם מזלג, ולאחר מכן להוסיף את השום המרוסק.
מוסיפים את הפילה לתבנית האפייה, פונים למעיל ברוטב. תסדר להם את העור בצד למטה.
בקערה בגודל בינוני, לשלב את גרידת לימון, פטרוזיליה, אורגנו, פתיתי פלפל אדומים, ואת הנותרים 1/4 כפית מלח.
מוסיפים את 3 כפות הנותרים של שמן זית. לזרוק היטב, עד פירורי הלחם לחים.
כפית את תערובת פירור הלחם על גבי פילה הדגים באור, אפילו שכבה.
מעבירים את תבנית האפייה לתנור ומבשלים עד שמבשלים פילה דגים ופירורי הלחם משוחים. זמן האפייה יהיה תלוי בעובי הפילה. שלי לקח פחות מ -10 דקות, אם כי זה יכול לקחת 15 עד 20 דקות.
מגישים את הפילה עם המיצים שנותרו בתבנית האפייה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.