ארוחת ערב הלילה: סלק קלוי, גבינת עיזים וכריכי אבוקדו
אם יש לכם כמה כפות של ויניגרט, מלח ופלפל, ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלק, אבוקדו וסלט גבינת עיזים, ארוחת ערב: טורטה פטריות קלוי עם גבינת עיזים ושעועית שחורה, ו סלק קלוי וכריכי גבינת עיזים.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 °F. לעטוף את הסלק בנפרד בנייר אלומיניום. לזרוק את למחבת צלייה ולמקם בתנור. לבשל במשך כ 40 עד 50 דקות, או עד סכין יכול בקלות להחליק לתוך הבשר.
תן לסלק להתקרר מעט, לקלף אותם, ולאחר מכן לחתוך דק את הסלק לתוך 1/4 סיבובים אינץ'.
מפזרים את השקדים למחבת המוגדרת בחום בינוני-נמוך. לבשל במשך כ 5 דקות, משליך מדי פעם.
הסר מהחום לפני שהם שורפים.
לזרוק את הירוקים עם כף או משהו כזה של ויניגרט. משהו מאוד בסיסי.
מוסיפים את השקדים לירוקים.
מורחים אונקיה של גבינת עיזים על שתי פרוסות של הלחם. מעל כל אחד מאלה עם כמה פרוסות אבוקדו, קצת סלט, ולאחר מכן כמה פרוסות סלק. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מעל כל אחד עם פרוסת לחם אחרת. תחתוך לחצי ותגיש.