ארוחת ערב הלילה: פורל מצופה קמח תירס מטוגן במחבת
ארוחת ערב: פורל מצופה קמח תירס הוא טרוטה pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 740 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס, טרוטה מצופה קמח תירס, ו ארוחת ערב: Brandade פורל מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הדגים במלח ופלפל. בקערה רדודה, לשלב את קמח התירס, קמח, פטרוזיליה, ו 1 כפית מלח. טובלים את צד הבשר של הטרוטה בתערובת קמח התירס, לוחצים כדי לוודא שהוא מצופה במלואו, לאבק אותו ביד כדי ליצור שכבה טובה של קמח תירס.
חום 2 כפות שמן במחבת חמה עד כמעט עישון, ולאחר מכן להוסיף 1 או 2 פילה (רבים ככל יתאים בנוחות) בצד הבשר למטה. לאחר 1 דקה, להוסיף 2 כפיות חמאה למחבת, ולצפות בעור של הדג: כאשר הוא מתחיל להתכרבל, על 1 עד 2 דקות יותר, להפוך את הדג. מבשלים על צד העור רק עוד 30 שניות בערך, ולאחר מכן להסיר לתנור חם בזמן שאתה מבשל את הדגים הנותרים עם שאר השמן והחמאה.
מגישים חם עם טריזי לימון.