קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

ארוחת ערב הלילה: פורל מצופה קמח תירס מטוגן במחבת

ארוחת ערב הלילה: פורל מצופה קמח תירס מטוגן במחבת
ארוחת ערב: פורל מצופה קמח תירס הוא טרוטה pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 740 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס, טרוטה מצופה קמח תירס, ו ארוחת ערב: Brandade פורל מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את הדגים במלח ופלפל. בקערה רדודה, לשלב את קמח התירס, קמח, פטרוזיליה, ו 1 כפית מלח. טובלים את צד הבשר של הטרוטה בתערובת קמח התירס, לוחצים כדי לוודא שהוא מצופה במלואו, לאבק אותו ביד כדי ליצור שכבה טובה של קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קיצור טבעיקיצור טבעי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
חום 2 כפות שמן במחבת חמה עד כמעט עישון, ולאחר מכן להוסיף 1 או 2 פילה (רבים ככל יתאים בנוחות) בצד הבשר למטה. לאחר 1 דקה, להוסיף 2 כפיות חמאה למחבת, ולצפות בעור של הדג: כאשר הוא מתחיל להתכרבל, על 1 עד 2 דקות יותר, להפוך את הדג. מבשלים על צד העור רק עוד 30 שניות בערך, ולאחר מכן להסיר לתנור חם בזמן שאתה מבשל את הדגים הנותרים עם שאר השמן והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מגישים חם עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון