מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח ופלפל, אפונה, לפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אנסלדילה רוסה, איך להכין אנסלדילה רוסה / סלט ספרדי, ארוחת ערב: Pad לראות Ew, ו ארוחת ערב: צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממלאים סיר גדול בסל קיטור בחצי הדרך עם מים. הפעל חום גבוה ולהביא לרתיחה. כל הירקות צריכים להיות מבשלים בנפרד עד מכרז. תפוחי אדמה ייקח כשבע דקות. לפת וגזר ייקח כחמש דקות. שעועית ירוקה תיקח ארבע דקות. אפונה קפואה לקחת דקה אחת. לבסוף, הסלק לוקח בערך שמונה דקות. כאשר כל אחד נעשה, להעביר קערה גדולה, מצפה פעימות. שים אותם בצד בקערה אחרת. ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מים לסיר במהלך תהליך זה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזיר
לפת
שיפונדה של עלי קייל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
תן הכל מגניב במשך חמש דקות. ואז לזרוק תפוחי אדמה, לפת, גזר, שעועית ירוקה, ואפונה יחד. מקפלים במיונז. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
גב שומן חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מניחים עלה רומיין אחד על ארבע צלחות שונות. מחלקים תערובת תפוחי אדמה בין צלחות.