ארוחת ערב הערב: אורז עם אפונת יונים (Arroz con Gandules)
ארוחת ערב הערב: אורז עם אפונה יונה (Arroz con Gandules) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 762 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לכם זרעי אנטטו, כמון טחון, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Arroz con Gandules (אורז עם אפונה יונה), Arroz Con Gandules (אורז ואפונה יונה), ו Arroz con Gandules (אורז עם אפונה יונה).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת נירוסטה 8 אינץ ' על חום בינוני עד מנצנץ.
הוסף את זרעי annatto. מערבבים מדי פעם עד שרוב הזרעים מתחילים לרחוש בהתמדה. מיד לכבות את החום.
בואו מחבת לשבת את החום עד זרעים להפסיק לרחוש. מסננים זרעים ויוצקים שמן חדור לתנור הולנדי גדול.
מחממים תנור הולנדי על חום גבוה עד שמן מנצנץ.
מוסיפים סופריטו, אלקפרדו (או פימיאנטו-זיתים ממולאים), מלח, פלפל וכמון. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נוזל רותח משם, ותערובת מתחילה לרחוש, על 5 דקות.
להוסיף חזיר מעושן. מערבבים היטב, ולאחר מכן מוסיפים אורז ומערבבים באופן שווה מעיל אורז עם שמן.
מוסיף את אפונה יונה, מרק, ומספיק מים כדי לכסות את האורז על ידי סנטימטר וחצי.
מביאים תערובת לרתיחה מעל חום גבוה מבלי לערבב.
בואו להרתיח עד נוזל פוגש רמה של אורז. מכסים תנור הולנדי, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 20 דקות ללא מכסה פתיחה.
מערבבים אורז, מוך עם מזלג, ומגישים.