קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

ארוחת ערב הערב: אורקייטה עם אפונה, פרושוטו וקרם פרש

ארוחת ערב הערב: אורקייטה עם אפונה, פרושוטו וקרם פרש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה:אורקייטה עם אפונה, Prosciutto, ו Crème Fraîche. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, קרם fraîche, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ארוחת ערב: אספרגוס עם רוטב חרדל קרם פרש ופרושוטו, ארוחת ערב הלילה: תרד עם נענע וcrème Fraîche, ו ארוחת ערב: צלעות כבש עם שעועית שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, ערבוב occassionally כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את השום. מבשלים במשך כמה דקות עד ריחני אבל לא השחמה, ואז להפחית את החום בינוני ולהוסיף את האפונה, בישול במשך כמה שניות, ולאחר מכן להוסיף את fraîche קרם ומלח כשר. להביא רתיחה, ערבוב כל הזמן, עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
4
הזמנת 1/3 כוס מי הפסטה, ניקוז הפסטה והוספת אותה בעודה רטובה למחבת. לזרוק היטב עם הרוטב ולהוסיף את מי הפסטה כדי ליצור רוטב רופף. להפוך את החום גבוה ומבשלים 2 דקות כמו רוטב מתמזג עם הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים לקערות ולמעלה עם כל רוטב שנשאר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
6
הניחו את עלי הפרושוטו והבזיליקום למעלה.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים באופן מיידי.