ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטה All ' Amatriciana)
גשו לסופר וקנו בייקון, עגבניות משומר, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פסטה עם גזר לבן ובייקון, ארוחת ערב: פסטה עם בייקון ותירס פסטו, ו ארוחת ערב הלילה: פסטה עם תרד, חומוס, ובייקון.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מסננים את העגבניות במסננת, חוסכים את כל המיץ. בערך לקצוץ את העגבניות לריבועים ½ אינץ'. תניח בצד.
יוצקים כוס מים ½ למחבת נירוסטה 12 אינץ ' עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצלים החתוכים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל התרכך, ומים כמעט התאדו.
מוסיפים שמן זית, שום ו - ¼ כפית מלח למחבת. מערבבים מדי פעם, ומבשלים עד בצל ושום הם רוחשים, על 2 דקות.
להעביר בצל ושום לצד המחבת כדי לפנות מקום בייקון.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהם מתחילים לעבד את השומן שלהם, ולאחר מכן מערבבים עם הבצל.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, מערבבים היטב, ונותנים להכל לבשל עד שבייקון פריך ובצל זהוב, בערך 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ואת המיץ השמור, יחד עם כוס מים. מתבלים עם ¼ כפית מלח, ומערבבים היטב. הפעל חום גבוה ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן להפוך בינוני-נמוך. רוטב מבשלים, התאמת החום כדי לוודא שהוא לא רותח, עד שהוא מתעבה, כ -20 דקות.
עם כעשר דקות לסיום, להוסיף פסטה למים הרותחים. לבשל על פי ההוראות על הקופסה. כאשר הוא אל דנטה, להסיר פסטה עם זוג מלקחיים ולהעביר אותו למחבת עם הרוטב. לזרוק על חום בינוני עד פסטה מצופה ברוטב.
מוסיפים 1/4 כוס מים מסיר הפסטה אם הרוטב יבש מדי.
כבה את החום, ולהוסיף גבינה מגוררת. מחלקים פסטה בין הצלחות ומגישים.