ארוחת ערב הערב: פסטה עם טונה, צנוברים, זרעי שומר, צלפים ולימון
גשו לסופר וקנו צלפים tunan, שמן זית, צנוברים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: פסטה בקיץ עם צנוברים ולימון, ארוחת ערב: פסטה עם אספרגוס, לימון וצנוברים, ו ארוחת ערב: סלט עוף חם עם ארוגולה, צלפים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים מומלחים להרתיח על חום גבוה. מבשלים את הפסטה עד קצת ביישן של אל דנטה, על פי כיוונים תיבת פסטה.
בינתיים, לחמם את צנוברים במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני. מבשלים עד קלוי וריחני אבל לא נשרף, 1-2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השמן, זרעי שומר, פתיתי פלפל אדומים, וגרידת לימון. מבשלים דקה נוספת עד התבלינים ריחניים, ולאחר מכן מוסיפים את הטונה. מערבבים בזהירות, הימנעות לשבור אותו יותר מדי, עד התחמם.
מסננים את הפסטה, שומרים 1 כוס מי בישול ומוסיפים את הפסטה למחבת. לזרוק היטב מעיל, ולאחר מכן להוסיף חלק ממי הפסטה, על 1/4 כוס, ומבשלים על אש נמוכה עד הפסטה היא אל דנטה ואת הרוטב אטריות להיאחז יחד היטב.
הוסף מי פסטה לפי הצורך כדי להשיג את הרטבים הנכונים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מיד.