קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

ארוחת ערב הערב: פסטה עם טונה, צנוברים, זרעי שומר, צלפים ולימון

ארוחת ערב הערב: פסטה עם טונה, צנוברים, זרעי שומר, צלפים ולימון
גשו לסופר וקנו צלפים tunan, שמן זית, צנוברים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: פסטה בקיץ עם צנוברים ולימון, ארוחת ערב: פסטה עם אספרגוס, לימון וצנוברים, ו ארוחת ערב: סלט עוף חם עם ארוגולה, צלפים וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים מומלחים להרתיח על חום גבוה. מבשלים את הפסטה עד קצת ביישן של אל דנטה, על פי כיוונים תיבת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בינתיים, לחמם את צנוברים במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני. מבשלים עד קלוי וריחני אבל לא נשרף, 1-2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השמן, זרעי שומר, פתיתי פלפל אדומים, וגרידת לימון. מבשלים דקה נוספת עד התבלינים ריחניים, ולאחר מכן מוסיפים את הטונה. מערבבים בזהירות, הימנעות לשבור אותו יותר מדי, עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מסננים את הפסטה, שומרים 1 כוס מי בישול ומוסיפים את הפסטה למחבת. לזרוק היטב מעיל, ולאחר מכן להוסיף חלק ממי הפסטה, על 1/4 כוס, ומבשלים על אש נמוכה עד הפסטה היא אל דנטה ואת הרוטב אטריות להיאחז יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הוסף מי פסטה לפי הצורך כדי להשיג את הרטבים הנכונים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב