סטייק בצל סולסברי
סטייק בצל סולסברי לוקח בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 5 גרם חלבון , 1 גרם שומן ובסך הכל 129 קלוריות . זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר מאוד. אם יש לכם מלח, לחם, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 26% . נסו סטייק סולסברי פטריות ובצל , סטייק סולסברי עם רוטב בצל , וסטייק סולסברי בצל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את בשר הבקר, המלח והפלפל; לעצב ארבע קציצות אובליות. במחבת גדולה קציצות חומות בצד אחד. הופכים ומוסיפים בצל. מבשלים עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות והמיצים מתבהרים.
מניחים טוסט על צלחות הגשה. מעל כל פרוסה בצל וקציצת בקר; להתחמם.
מערבבים קמח למחבת עד לתערובת אחידה. מוסיפים מים בהדרגה; מערבבים פנימה חמין. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך ומבעבע.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-NV Paques et Fils עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-36 דולר לבקבוק.
NV Paques et Fils
ורוד מאוד יפה. ניחוח דובדבנים והידראנגאה. ורד עז עם תות חמצמץ בחך וחמיצות נמרצת בסיומת, הוא מעודן ומתוחכם, אבל לא נודניקי בכלל. יין בראנץ' מושלם. ערך מצוין.