ארוחת ערב הערב: רוטב בשר
גשו לסופר וקנו חלב, מלח ופלפל, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו רוטב בשר מרוסק על לחם תירס, ארוחת ערב הלילה: נקניקיות ופירה עם רוטב בצל, ו ארוחת ערב הערב: עוף מטוגן סטייק עם רוטב שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את החמאה לסיר גדול מעל חום בינוני. כאשר נמס, מפזרים את הקמח.
להקציף כל הזמן עד שאין גושים, בערך דקה עד הנכה יש כהה מעט.
לאט לאט לשפוך את החלב, לטאטא כל הזמן. תמשיך להקציף עד שלא יהיו גושים. מבשלים עד שהרוטב מתעבה, רק כמה דקות.
מוסיפים קמצוץ של אגוז מוסקט מגורר, קורטוב של רוטב ווסטרשייר, וקראק של פלפל שחור. מערבבים היטב, ולאחר מכן מוסיפים את הבשר המיובש. לבשל במשך כמה דקות כדי לחמם את הבשר. מתבלים את התערובת במלח לפי הטעם, אך יש לזכור כי הבשר כבר מלוח. אז תטעם קודם. בינתיים, טוסט הלחם.
מניחים את חתיכות הטוסט על שתי צלחות נפרדות.
יוצקים חצי מהתערובת על שני כל פרוסה.