תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: כריך בשר חזיר Tenderloin. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 486 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח שום, לחמניות המבורגר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: בשר חזיר Tenderloin à la Mexicana, ארוחת ערב: בשר חזיר ממולא של ז'אק פפין, ו ארוחת ערב: פילה חזיר עם ארוגולה, ויניגרט Endive ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר כל שומן או עור כסף מן הבשר חזיר. חתך אותו לרוחב לארבעה חלקים.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
2
מניחים חתיכה אחת לחתוך את הצד בין שתי חתיכות של פלסטיק לעטוף. פאונד בזהירות עם פטיש בשר עד 1/4 אינץ ' עבה. חזור עם שלוש חתיכות אחרות.
בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רג ' ינאטו Malbec rosé. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.