קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

ארוחת ערב: כריך בשר חזיר

ארוחת ערב: כריך בשר חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: כריך בשר חזיר Tenderloin. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 486 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח שום, לחמניות המבורגר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: בשר חזיר Tenderloin à la Mexicana, ארוחת ערב: בשר חזיר ממולא של ז'אק פפין, ו ארוחת ערב: פילה חזיר עם ארוגולה, ויניגרט Endive ואגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר כל שומן או עור כסף מן הבשר חזיר. חתך אותו לרוחב לארבעה חלקים.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
2
מניחים חתיכה אחת לחתוך את הצד בין שתי חתיכות של פלסטיק לעטוף. פאונד בזהירות עם פטיש בשר עד 1/4 אינץ ' עבה. חזור עם שלוש חתיכות אחרות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
3
על צלחת, לשלב את הקמח, מלח בצל, מלח שום, ופלפל שחור. בקערה, להקציף יחד את הביצה וחלב. על צלחת שנייה, מוסיפים את פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים מספיק שמן בתנור הולנדי גדול לבוא כמה סנטימטרים למעלה. הפעל חום עד בינוני גבוה ולהביא את הטמפרטורה ל 185°.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
לדלות חתיכת חזיר שטוח בקמח עד מצופה היטב. לנער את הקמח העודף ולאחר מכן לטבול בביצה המוקצפת. ואז מיד להעביר את הצלחת עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מפזרים פירורי לחם נוספים על גבי עד חזיר מצופה לחלוטין. ואז בעדינות לנער את עודף.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
להעביר את חתיכת החזיר לשמן. לבשל במשך כ 2 דקות, מרפרף באמצע.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
8
מעבירים לצלחת עם מגבות נייר, ולשמור חם בתנור נמוך בזמן שאתה חוזר על חפירה וטיגון עם חתיכות אחרות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רג ' ינאטו Malbec rosé. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec נראה גיבור סביר עבור ענבים יין מבעבע, אבל כאשר אתה רוצה rosé שלך להראות קצת צבע ואופי אמיתי, אז Malbec של האיש שלך. פריך ויבש עם תות שדה מקסים, טעמים וריחות ריבס. רק רמז של מבנה טאנין, תבלין פרחוני, וסיבובי סיום אלגנטיים מדהימים מהפה. הוא מדבר על הענבים המלבק העשירים, אך לעולם אינו מאבד את אופיו הקל והמרענן. זה ייתן לך סיבה טובה לשתות יין מבעבע עם המנה העיקרית שלך!