קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות78
מגזין

ארוחת ערב: כריך סרטן ואבוקדו

ארוחת ערב: כריך סרטן ואבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: כריך סרטן ואבוקדו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. אם יש לכם אנהיים צ'ילה, מלח, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו ארוחת ערב הערב: כריך סטייק עם תירס, עגבניות ואבוקדו, ארוחת ערב: לינגוויני עם סרטן וצ'ילי, ו ארוחת ערב: סלט סרטן טרגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בגודל בינוני, לשלב את הבצל, כוסברה, אבוקדו, צ ' ילה, ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים כפית מלח ומעכים קלות את החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
טוסט הלחם. בעוד עדיין חם, לשפשף כל פרוסה עם קצת שום טפטוף עם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
על מחצית פרוסות הטוסט, להפיץ את תערובת ממרח האבוקדו בצד אחד, ומעל עם קצת בשר סרטן.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
5
מניחים את שאר פרוסות הטוסט על גבי כל אחד. פורסים סנדוויצ ' ים לשניים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.