תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: כריך סרטן ואבוקדו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. אם יש לכם אנהיים צ'ילה, מלח, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו ארוחת ערב הערב: כריך סטייק עם תירס, עגבניות ואבוקדו, ארוחת ערב: לינגוויני עם סרטן וצ'ילי, ו ארוחת ערב: סלט סרטן טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בגודל בינוני, לשלב את הבצל, כוסברה, אבוקדו, צ ' ילה, ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
1/2 קילו חזה הודו
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים כפית מלח ומעכים קלות את החומרים יחד.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
3
טוסט הלחם. בעוד עדיין חם, לשפשף כל פרוסה עם קצת שום טפטוף עם קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
על מחצית פרוסות הטוסט, להפיץ את תערובת ממרח האבוקדו בצד אחד, ומעל עם קצת בשר סרטן.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
נקניקיות, בגריל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוצים
5
מניחים את שאר פרוסות הטוסט על גבי כל אחד. פורסים סנדוויצ ' ים לשניים ומגישים.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.