ארוחת ערב: לינגוויני עם שרימפס וקישואים לתינוקות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: לינגוויני עם דג מונקי, טימין וקישואים, ארוחת ערב: לינגוויני עם שרימפס צלוי הדר, ו ארוחת ערב: רמפות עם לינגוויני (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל פסטה עד 2 דקות ביישן של אל דנטה.
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני ומתחיל צבע, על 30 שניות, ולאחר מכן להוסיף שרימפס ומבשלים עד השחמה קלה בצד אחד, על 2 דקות.
הפוך את השרימפס והוסף את הקישואים למחבת.
לטגן עד שרימפס מבושל וקישואים רק מאבד את הנשיכה שלה אבל הוא לא רגשני, 1-2 דקות יותר.
להעביר את תערובת שרימפס וקישואים לצלחת לנוח.
מוסיפים את מלאי הדגים למחבת, הופכים את החום לגבוה, ומפחיתים לפחות בחצי, עד שמתחילים להתעבות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הפסטה למחבת וממשיכים לבשל עד שהפסטה היא אל דנטה ומתחתנים עם הרוטב, ואז זורקים עם החמאה.
מוסיף את השרימפס וקישואים בחזרה למחבת ומתבלים שוב עם מלח, במידת הצורך.
מחלקים בין קערות, למעלה עם עלי בזיליקום, ומגישים מיד.