קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות55
מגזין

ארוחת ערב מבושלת בניו אינגלנד

ארוחת ערב מבושלת בניו אינגלנד
ארוחת הערב של ניו אינגלנד עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה, פלפל, חזה בקר משומר נרפא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב מבושלת בניו אינגלנד, ארוחת ערב מבושלת בניו אינגלנד, ו ארוחת ערב מבושלת בניו אינגלנד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בשר בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים פלפל שחור, זרעי חרדל, ציפורן, allspice ועלי דפנה. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל בשר בקר; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות חלקית, ומבשלים 2 שעות או עד בשר רך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
לתיבול בשרלתיבול בשר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
הסר בשר ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים בישול נוזלי דרך מסננת מעל קערה גדולה, שמירה על נוזל בישול; להשליך מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים 1 תיק פלסטיק גדול כבד zip-top בתוך כל אחד 2 קערות.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים שמורות בישול נוזלי לתוך שקיות; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). שקיות חותם; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של שקית 1.
7
מסננים את הנוזל למחבת, עוצרים לפני ששכבת השומן מגיעה לפתיחה; משליכים שומן. חזור על הליך עם התיק שנותר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים בשר בקר, גזר, רוטבגה, גזר לבן, בצל ותפוחי אדמה למחבת; מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות. סדר כרוב על גבי; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד כרוב הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר בשר מן המחבת, לחתוך על פני התבואה לתוך 16 פרוסות. זן תערובת ירקות דרך מסננת על קערה גדולה, הזמנת תערובת ירקות נוזלי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים 1 טריז כרוב, 1 1/2 תערובת ירקות כוסות, ו 2 פרוסות בשר לכל אחד 8 קערות מרק גדולות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
יוצקים 1/2 כוס שמור בישול נוזלי מעל כל מנה; עתודה הנותרים בישול נוזלי לשימוש אחר.