ארוחת ערב: מרק עגבניות ביצה טיפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: מרק טיפת ביצה עגבניות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, שמן קנולה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ אוכל רציני יש 63 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: מרק טיפות ביצה, ארוחת ערב: עדשים אדומים ומרק עגבניות, ו ארוחת ערב: לחם ומרק עגבניות.
הוראות
מחממים את השמן בסיר 4 ליטר מעל בינוני. כאשר מנצנץ, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כארבע דקות.
מוסיפים את העגבניות והמלח, מערבבים היטב, ואז מכסים את הסיר ומבשלים עד שעגבניות העגבניות נשברו, כחמש דקות. מערבבים מדי פעם, ומנמיכים את החום כדי למנוע את העגבניות מלהידבק.
הסר את הכיסוי ולהוסיף את רוטב הדגים וחזיר. מערבבים היטב עם כף עץ כדי לשבור את חזיר הקרקע לחתיכות קטנות.
יוצקים במים, להעלות חום גבוה, ולהביא לרתיחה. הפחת את החום לרתיחה וטבח שנחשף במשך 15 דקות. בזמן שהמרק רותח מעל כל חלאה שעולה על פני השטח עם כפית.
כבה את החום, ולאחר מכן לשפוך את הביצים מוכות קלות לתוך סיר במעגל רחב. ואז מערבבים בעדינות עם כף עץ כדי לשבור את הביצה לחתיכות כמו שיפון. מצקת את המרק לקערות ומקשטת בכוסברה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Birichino Jurassic Park Vineyard Vines Old Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc]()
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.