קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

ארוחת ערב: ניקו אודון

ארוחת ערב: ניקו אודון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: ניקו אודון. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 140 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא בשר בקר, קומבו, אטריות אודון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו ארוחת ערב: אטריות אטריות קארי אודון מוקפצות, ארוחת ערב: Pad לראות Ew, ו ארוחת ערב: אטריות דן דן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים חצי סיר גדול במים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
יוצקים מים לסיר בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף את קומבו, ולתת לו להשרות במשך 20 דקות. ואז להפוך את החום גבוה. כשזה מגיע לרתיחה, מיד להסיר את קומבו עם זוג מלקחיים, ולהפחית את החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מוסיפים את katsuobushi ומערבבים בעדינות. מבשלים במשך 10 דקות. כבה את החום, ולאחר מכן מסננים את הנוזל דרך מסננת בסדר רשת. זרוק את katsuobushi.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
יוצקים את הנוזל המתוח בחזרה לסיר בגודל בינוני, ומוסיפים את רוטב הסויה ואת מירין. הפעל חום בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
עבור niku אודון: באמצעות זוג מלקחיים, לטבול פרוסה אחת של בשר לתוך נוזל רותח בכל פעם. לבשל עד שכבר לא ורוד, חמש עד עשר שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מעבירים את הבשר לצלחת וחוזרים על התהליך עם הפרוסות הנותרות. מכסים פרוסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
להוסיף טופו בצל ירוק לנוזל רותח. מבשלים לרגע אחד. ואז להפוך את החום לנמוך, ולכסות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
8
מבשלים את אטריות אודון בסיר הגדול של מים רותחים על פי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אודוןאטריות אודון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מסננים במסננת כאשר נעשה לחלק את האטריות בין ארבע קערות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מחלקים את המרק, טופו, בצל ירוק, ובשר בין ארבע הקערות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
מקשטים כל אחד עם גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי