ארוחת ערב סטייק ותפוחי אדמה בבישול איטי
סטייק ותפוחי אדמה לבישול איטי ארוחת ערב דורשת סביב 7 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך פלפל, מלח, תערובת ירקות גינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה מושלם עבור יום ולנטין. וזה טוב. מתכונים דומים: ארוחת ערב סטייק ותפוחי אדמה בבישול איטי, בישול איטי קל סיר בישול איטי-קלוי סטייק, ו ארוחת תרנגול הודו בבישול איטי.
הוראות
תרסיס 4-5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מפזרים את שני הצדדים של בשר בקר בקמח, מלח ופלפל. במחבת 12 אינץ', חום שמן על חום בינוני עד חם. מבשלים בשר בשמן 6 עד 8 דקות, הופך מדי פעם, עד חום משני הצדדים.
מניחים בצל בסיר איטי. למעלה עם בשר ועגבניות; מפזרים סוכר.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 9 שעות או עד בשר רך.
כ -15 דקות לפני סטייק מוכן לשרת, ירקות מיקרוגל (תפוחי אדמה הם במערך) לפי בימוי על שקית. מערבבים לתוך תערובת בשר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו לורילאי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.