אם יש לכם פלפל, מלח כשר, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט שרימפס ופלפלים קלויים, ארוחת ערב: סלט קיסר צלוי, ו ארוחת ערב: סלט פארו עם כרוב קלוי וסלק.
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני נמוך יותר וחמם מראש את התנור ל-500°F". באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך את השדיים עוף חצי לרוחב. מתבלים במלח ופלפל. לסדר חתיכות בצד העצם למטה על מחבת קלייה שפשוט מתאים להם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים בתנור ומבשלים 10 דקות. להעיף חתיכות בזהירות עם זוג מלקחיים 12 אינץ'. מבשלים עוד 10 דקות. בשר צריך להיות מבושל, ומיצים צריך לרוץ ברור. אם לא, לחזור לתנור כדי לסיים את הבישול. כאשר נעשה, להפריש ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
כאשר עוף הוא מגניב, להסיר את העור עם הידיים ולהסיר את כל העצמות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
חותכים לאורכו לרצועות דקות.
5
חותכים מלפפון לרוחב לשלישים. חצי כל שליש לאורך, להסיר זרעים עם כף, ולאחר מכן לחתוך לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
6
בעדינות לזרוק עוף פרוס, מלפפון, פלפל אדום, נענע בקערה בגודל בינוני. בקערה קטנה, להקציף יחד מיץ לימון, כמון, מיונז, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1-1/2 אונקיות. ג'ין
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
לשפוך ¾ של ההלבשה לתוך הקערה בגודל בינוני ומערבבים בעדינות. לטעום, ולאחר מכן להוסיף יותר של ההלבשה במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
למעלה פרוסת לחם אחת עם עלה של רומיין, כוס אחת של סלט עוף, ועוד פרוסת לחם. חזור על התהליך שלוש פעמים.