קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות73
מגזין

ארוחת ערב: סלמון ברוטב חרדל בנגלי

ארוחת ערב: סלמון ברוטב חרדל בנגלי
ארוחת ערב: סלמון ברוטב חרדל בנגלי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 2 . אם יש לך מלח, צ'ילי, זרעי חרדל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סלמון ברוטב חרדל בנגלי, ארוחת ערב הלילה: טונה צרובה עם פלפל ורוטב סויה-חרדל, ו ארוחת ערב: אספרגוס עם רוטב חרדל קרם פרש ופרושוטו.

הוראות

1
חותכים את הדגים ל 2 אינץ 'על ידי חתיכות 1 אינץ', ולהעביר אותם לצלחת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מערבבים את החומרים עבור לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מפזרים את לשפשף על גבי חתיכות דגים. כסה את הצלחת, וסליק במקרר במשך 30 דקות עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
עבור רוטב חרדל: בינתיים, לשלב את אבקת חרדל, קאיין, כורכום, ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים כף אחת של מים ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים עוד 7 כפות מים ומערבבים שוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
יוצקים את השמן למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף את זרעי חרדל. לבשל unil הם מתחילים פופ, רק כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיף את הכמון וזרעי שומר. מערבבים היטב, ולאחר מכן מוסיפים את רוטב החרדל ואת הצ ' ילי. זה צריך להתחיל רותחים מיד. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מוסיפים את חתיכות הדגים בשכבה אחת. מבשלים בעדינות עד מבושל דרך, כחמש דקות. בזמן שהם מבשלים, כפית ברציפות את רוטב החרדל על גבי החלקים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מגישים את הדגים ורוטב עם אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.