ארוחת ערב: סלמון ברוטב חרדל בנגלי
ארוחת ערב: סלמון ברוטב חרדל בנגלי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 2 . אם יש לך מלח, צ'ילי, זרעי חרדל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סלמון ברוטב חרדל בנגלי, ארוחת ערב הלילה: טונה צרובה עם פלפל ורוטב סויה-חרדל, ו ארוחת ערב: אספרגוס עם רוטב חרדל קרם פרש ופרושוטו.
הוראות
חותכים את הדגים ל 2 אינץ 'על ידי חתיכות 1 אינץ', ולהעביר אותם לצלחת בינונית.
מערבבים את החומרים עבור לשפשף.
מפזרים את לשפשף על גבי חתיכות דגים. כסה את הצלחת, וסליק במקרר במשך 30 דקות עד 10 שעות.
עבור רוטב חרדל: בינתיים, לשלב את אבקת חרדל, קאיין, כורכום, ומלח בקערה קטנה.
מוסיפים כף אחת של מים ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים עוד 7 כפות מים ומערבבים שוב. תניח בצד.
יוצקים את השמן למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף את זרעי חרדל. לבשל unil הם מתחילים פופ, רק כמה שניות.
מוסיף את הכמון וזרעי שומר. מערבבים היטב, ולאחר מכן מוסיפים את רוטב החרדל ואת הצ ' ילי. זה צריך להתחיל רותחים מיד. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה, ומערבבים היטב.
מוסיפים את חתיכות הדגים בשכבה אחת. מבשלים בעדינות עד מבושל דרך, כחמש דקות. בזמן שהם מבשלים, כפית ברציפות את רוטב החרדל על גבי החלקים.
מגישים את הדגים ורוטב עם אורז לבן.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.