ארוחת ערב: עוף מטוגן יבש
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו ארוחת ערב: עוף מטוגן קוריאני, ארוחת ערב: עוף מנגו מטוגן במחבת, ו ארוחת ערב: עוף מוקפץ עם לימון וצ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סלרי בזווית תלולה לפרוסות ½ אינץ. להפריש ולזרוק עם קמצוץ של מלח. פרוס בצל ירוק בזווית תלולה לפרוסות ½ אינץ.
מעבירים לאותה קערה כמו סלרי.
יוצקים שמן לתוך ווק גדול להגדיר על חום גבוה. בעת עישון, להוסיף עוף. מוקפץ עד עוף איבד הרבה המים שלה, על 5 דקות.
להפחית את החום בינוני, ולהוסיף צ 'ילי ופלפל סצ' ואן. לבשל עד ריחני, על 15 שניות.
מוסיפים ממרח שעועית צ ' ילי ומערבבים היטב. מבשלים עד שהוא מכתים את השמן אדום, כ -10 שניות.
מוסיפים יין אורז, רוטב סויה כהה, ו - ¼ כפית מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד העוף נראה יבש מאוד ריחני, 10 עד 15 דקות.
מוסיף סלרי וצדפות, ומערבבים ומטגנים עד רק מכרז, אחת עד שתי דקות. כבה חום, יוצקים שמן שומשום, ומתבלים במלח לפי הטעם. מערבבים היטב, ומגישים עם אורז לבן.