קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ארוחת ערב: פסטה עם כרובית ואנשובי

ארוחת ערב: פסטה עם כרובית ואנשובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: פסטה עם כרובית ואנשובי. מנה אחת מכילה 766 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו זעפרן, שמן זית, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: פסטה עם כרובית חנוקה וזעפרן, ארוחת ערב הלילה: סלט קייל קיסר עם אנשובי, ו ארוחת ערב: ספגטי עם שום, אנשובי וצ'ילי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בינתיים, לשפוך 1 כף שמן למחבת גדולה, להפוך את החום בינוני נמוך, ולהוסיף את פירורי הלחם. מערבבים היטב ומבשלים עד חום זהוב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים לתוך קערה נפרדת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את שאר השמן למחבת הגדולה עכשיו ריקה ולהפוך את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את פרחי הכרובית ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך, כ 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב אומגה 3 או חלב משומרחלב אומגה 3 או חלב משומר
5
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל אדום למחבת, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב, ומבשלים לרגע.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בקערה, להמיס את רסק עגבניות במים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים את התערובת לתוך המחבת. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 15 עד 20 דקות, או עד הכרובית הוא מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים על פי הכיוונים על הקופסה. כאשר נעשה ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
מוסיפים את הזעפרן לקערה קטנה וממיסים ב 1/3 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים את זה, את העגבניות הקצוצות, ואת הדבק אנשובי למחבת הגדולה. להפוך את החום בינוני גבוה ומבשלים עד שהרוטב סמיך. לזרוק את הפסטה המבושלת, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מגישים את הפסטה עם קומץ פירורי לחם ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת