ארוחת ערב: פסטה עם פול, פלפל אדום ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: פסטה עם פול, פלפל אדום, ובייקון. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 785 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שום, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: בוקטיני עם פול, ארוחת ערב הלילה: פול עם קישואים בגריל וקרוטונים תוצרת בית, ו ארוחת ערב הערב: תבשיל עוף עם מורל, פול, ותפוחי אדמה באביב (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את הבייקון הקצוץ ומבשלים עד שהשומן מרונדר ומתחיל להתבשל.
מוסיפים את הבצל הקצוץ והפלפל האדום. מבשלים 5 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
לזרוק את השום ולבשל עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את פול הבייקון הטחון ומבשלים עד שמתחממים, בערך עוד דקה בערך.
הסר מהחום ולהוסיף את מיץ לימון גרידה.
בינתיים, לבשל את הפסטה על פי כיוונים. כאשר נעשה, להעביר למחבת.
מערבבים עד משולב היטב ומוסיפים יותר מי פסטה אם זה נראה יבש. מתבלים במלח ומגררים קצת פרמזן למעלה.