ארוחת ערב: פסטה קון לה ורדורה
ארוחת ערב: פסטה קון לה ורדורה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 765 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זיטי, בצל, פונטינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ארוחת ערב: פסטאן אלה בורינה (פסטה ברוטב כפרי), ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה), ו ארוחת ערב: נסורת סנט ג'וזף עם פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מחבת גדולה של מים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים 10 דקות. ואז מוסיפים את הברוקולי, קישואים, והתרד. לבשל לכמה דקות. לזרוק את הפסטה ומבשלים עד הפסטה היא על פי מה האריזה שלה אומר, על 10 דקות.
בינתיים, ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים עד שקוף.
מסננים את הסיר הגדול למסננת.
מוסיפים חצי מתפוח האדמה, תערובת פסטה לצלחת חסינת תנור גדולה.
מפזרים חצי מתערובת הבצל וחצי מהגבינה המגוררת. חזור על צעד עם שאר החומרים.
מניחים את המנה בתנור ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ומגישים.