ארטישוק וישיסואז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. אם יש לכם לבבות ארטישוק, חצי וחצי, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו וישיסואז, וישיסואז, ו וישיסואז (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא הראשון 4 מרכיבים לרתיחה בסיר לא מגיב גדול על חום גבוה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 40 עד 45 דקות או עד מכרז.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מחית עד חלקה 2 קבוצות במעבד מזון, הוספת 1/4 כוס חצי וחצי וחצי לבבות ארטישוק במרינדה לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק מושרים
חצי וחצי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
להעביר כל אצווה לכד לא מגיב גדול.
4
מערבבים ב הנותרים 1 כוס חצי חצי, חלב, מלח ופלפל. לקבלת עירנות נוספת, אם תרצה, מערבבים ב 1 עד 2 כפות שמור נוזל ארטישוק. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
להקציף היטב, מצקת לתוך קערות מרק מקורר, ומפזרים עירית קצוצה.