תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק שעועית ירוקה. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק ארוזים במים, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ארטישוק עם שעועית ירוקה ובייקון, שעועית ירוקה עם שעועית שחורה מותססת ~ aka שעועית ירוקה מלוכלכת, ו פטוצ'יני עם ארטישוק ושעועית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שעועית בסל קיטור.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
2
מניחים בסיר מעל 1 ב. של מים; להביא לרתיחה. מכסים ואדים במשך 6-8 דקות או עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
3
להסיר מהחום ולהניח בצד.
4
במחבת nonstick, פירורי לחם טוסט על חום בינוני בשמן 1 כף; להפריש. באותו מחבת, בצל מטגן ושום בשמן שנותר עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
5
מוסיפים את הארטישוקים, המלח, הפלפל והפולים השמורים. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד מחומם דרך. לפני ההגשה, מפזרים גבינה ופירורי לחם קלויים.