ארטישוק יווני-תרד פריטטה
ארטישוק יווני-תרד פריטטה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלב, גבינת פטה, תפוחי אדמה חומים חשישוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו ארטישוק ותרד פריטטה, תרד, ארטישוק & פריטטה עגבניות מיובשות, ו חזה עוף ממולא תרד וארטישוק עם רוטב יוגורט יווני {GF, חלבון גבוה + סופר פשוט} (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים תפוחי אדמה מטוגנים; מפזרים תיבול יווני, ומטגנים 4 עד 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים ארטישוקים קצוצים ומבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים בתרד, ומבשלים 2 דקות או עד wilts תרד, ערבוב לעתים קרובות.
ביצים נפרדות, הזמנת 4 חלמונים לשימוש נוסף.
שלב הנותרים 2 חלמונים, לבנים, וחלב, ערבוב עם מקצף.
יוצקים תערובת ביצים על תערובת תפוחי אדמה.
מפזרים פלפל וגבינת פטה. מסדרים פרוסות עגבניות מעל פטה. מבשלים מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות או עד הקצוות נקבעים.
מניחים פריטטה תחת broiler, ומבשלים 4 עד 5 דקות או עד המרכז מוגדר העליון מתחיל חום.