ארטישוק מוקרם
ארטישוק מוקרם עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך תחתית ארטישוק במרינדה, ויניגרט בלסמי, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ארטישוק מוקרם, מוקרם של עולש בלגי עם בייקון (Gratin D ' Endennaise Gratin), ו צ'יקונים בלגיים מוקרמים (Endives Au Gratin).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
מברשת 9 אינץ ' מרובע אפייה צלחת עם שמן זית ומפזרים 2 כפות פירורי לחם.
מניחים את הארטישוק כוס בצד על פירורי הלחם ומברשת או טפטוף עם שמן זית.
מפזרים 1 כף פירורי לחם ופרמזן.
אופים במשך 15 דקות; להסיר מהתנור ולחמם מראש את המטגן. מחלקים את גבינת חלב הכבשים בין הארטישוקים; מפזרים את פירורי הלחם הנותרים 1 כף. מטגנים עד שהגבינה מתחילה לבעבע ואת ציפוי חום, 3 עד 4 דקות. לזרוק את הירקות סלט עם ויניגרט בלסמי בקערה; לשרת את הארטישוקים על גבי הירקות.