ארטישוק ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארטישוקים ממולאים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 248 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לך לחנות ותביא ארטישוקים, שום, עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ארטישוק ממולא, ארטישוק ממולא, ו ארטישוק ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך את הגבעולים של הארטישוקים, עוזב על 1/2 אינץ'. לשפשף את הארטישוקים נקי מתחת למים זורמים. באמצעות מספריים חדים, לחתוך 1/2 אינץ 'את החלק העליון של כל עלה, ועם חתך סכין חדה מאוד על 1 אינץ' את החלק העליון של הארטישוק.
כדי קומקום גדול של מים מלוחים רותחים, להוסיף 2 או 3 שיני שום שלמות 1 כף שמן זית. מבשלים את הארטישוק, מכוסה, במשך 45 עד 55 דקות, או עד מכרז.
הסר אותם בזהירות עם מלקחיים או כף גדולה מחוררת, ומניח אותם הפוך על מתלה כדי לנקז כפי שהם מגניבים.
כדי להפוך את המילוי, לחתוך את העגבניות לקוביות 1/4 אינץ ' וקוצצים את השום הנותר.
מערבבים את העגבניות והשום עם עשבי תיבול קצוצים, 1/2 כפית מלח, 1 1/2 כפות שמן זית, ונגיעה של חומץ או מיץ לימון אם אתה רוצה את זה. מערבבים ברוב פירורי הלחם, לבדוק את העקביות, ואז מערבבים יותר לפי הצורך כדי לעשות תערובת עבה למדי. לבסוף, להוסיף את הפרמזן.
כאשר הארטישוקים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד להפוך אותם בצד ימין למעלה בעדינות למשוך את העלים ממרכז כל אחד. משוך את העלים הדקים מהמרכז ולאחר מכן לגרד את החנק הסיבי עם כפית.
כף חלק המילוי לתוך חלל המרכז של כל ארטישוק, ואז כפית קצת יותר כאן ושם בין העלים. להפיץ אותו באופן שווה בין ארטישוק 6, באמצעות כ 2/3 כוס עבור כל אחד. קצת יותר שמן זית ניתן לטפטף מעל הארטישוקים רק לפני ההגשה.
מגישים אלה בטמפרטורת החדר או מקורר, ולא להחזיק אותם יותר מ 3 או 4 שעות.