קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות81
מגזין

ארטישוק ממולא

ארטישוק ממולא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארטישוקים ממולאים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 248 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לך לחנות ותביא ארטישוקים, שום, עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ארטישוק ממולא, ארטישוק ממולא, ו ארטישוק ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ ולהשליך את הגבעולים של הארטישוקים, עוזב על 1/2 אינץ'. לשפשף את הארטישוקים נקי מתחת למים זורמים. באמצעות מספריים חדים, לחתוך 1/2 אינץ 'את החלק העליון של כל עלה, ועם חתך סכין חדה מאוד על 1 אינץ' את החלק העליון של הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
כדי קומקום גדול של מים מלוחים רותחים, להוסיף 2 או 3 שיני שום שלמות 1 כף שמן זית. מבשלים את הארטישוק, מכוסה, במשך 45 עד 55 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
הסר אותם בזהירות עם מלקחיים או כף גדולה מחוררת, ומניח אותם הפוך על מתלה כדי לנקז כפי שהם מגניבים.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
כדי להפוך את המילוי, לחתוך את העגבניות לקוביות 1/4 אינץ ' וקוצצים את השום הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
5
מערבבים את העגבניות והשום עם עשבי תיבול קצוצים, 1/2 כפית מלח, 1 1/2 כפות שמן זית, ונגיעה של חומץ או מיץ לימון אם אתה רוצה את זה. מערבבים ברוב פירורי הלחם, לבדוק את העקביות, ואז מערבבים יותר לפי הצורך כדי לעשות תערובת עבה למדי. לבסוף, להוסיף את הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
כאשר הארטישוקים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד להפוך אותם בצד ימין למעלה בעדינות למשוך את העלים ממרכז כל אחד. משוך את העלים הדקים מהמרכז ולאחר מכן לגרד את החנק הסיבי עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
7
כף חלק המילוי לתוך חלל המרכז של כל ארטישוק, ואז כפית קצת יותר כאן ושם בין העלים. להפיץ אותו באופן שווה בין ארטישוק 6, באמצעות כ 2/3 כוס עבור כל אחד. קצת יותר שמן זית ניתן לטפטף מעל הארטישוקים רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8
מגישים אלה בטמפרטורת החדר או מקורר, ולא להחזיק אותם יותר מ 3 או 4 שעות.