ארטישוק עוף אלפרדו מעל תרד נבול
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וקדמונית? ארטישוק עוף אלפרדו מעל תרד נבול יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 360 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 18 דקות. אם יש לכם לבבות ארטישוק במרינדה, תרד לתינוק, רוטב אלפרדו עגבניות מיובשות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. נסו ארטישוק תרד פטוצ'יני אלפרדו, תרד נבול ועוף מתובל, ו עוף ארטישוק פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים מכרזי עוף עם פלפל, ומניחים בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 13 על 9 אינץ'. מערבבים יחד רוטב אלפרדו ויין לבן, וכף באופן שווה על עוף.
חותכים רבעי ארטישוק לשניים, ומסדרים מעל עוף; מפזרים 1/4 כוס גבינה.
אופים בחום של 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד שהרוטב מבעבע ועוף נגמר.
בינתיים, לשטוף היטב תרד. מבשלים תרד במחבת משומנת קלות על אש בינונית-גבוהה 2 עד 3 דקות או סתם עד שנבול; מפזרים מיץ לימון.
מניחים תרד על מגש הגשה, ומעליהם מכרזי עוף. כפית תערובת ארטישוק מעל עוף, ומפזרים פטרוזיליה הנותרים 1/4 כוס גבינה.
הערה:למטרות בדיקה בלבד השתמשנו באלפרדו עגבניות מיובשות קלאסיות.