ארטישוק עם נקניק חזיר, לימון ומרווה נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 322 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו יין, נקניקיות חזיר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו ארטישוק עם נקניק חזיר, לימון ומרווה, ארטישוק עם נקניק חזיר, לימון ומרווה, ו בשר חזיר צלוי מרווה עם שעועית & ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הדבר הראשון לעשות הוא קיטור הארטישוקים במרק טעים.
מרכיבים שתצטרך
3
שים את הפטרוזיליה, שום, עלי דפנה, יין, ו 1 של לימונים חצוי בסיר רחב.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים 2 ליטרים של מים ומביאים לרתיחה. מתבלים את המרק במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
בעוד זה מגיע לרתיחה, לשטוף את הארטישוקים מתחת למים קרים. לאחר מכן, באמצעות סכין קילוף, לקצץ את הקצה התחתון של כל גזע לגלח את הגבעול כדי לחשוף את העור רך, אור ירוק מתחת. הצמד או לחתוך את עלי הכותרת החיצוניים עד שתגיע העלים הירוקים הרכים, החיוורים במרכז. חותכים כ 1 אינץ ' מהחלק העליון של הארטישוק עם סכין גדולה. לעשות את אותו הדבר כדי להכין את שאר הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
6
החלק את הארטישוקים לתוך מרק רותח. לאחר מכן לכסות את המחבת ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך כ 20 דקות, עד שאין התנגדות כאשר סכין מוכנס לתוך הבסיס של כל ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את הארטישוקים מן הנוזל הלא חוקי עם מלקחיים. באמצעות כף, בזהירות לגרוף את לחנוק שעיר ממרכז כל אחד ולהשליך. נסה לשמור על חצאי הארטישוק שלמים כמיטב יכולתך; זה נראה נהדר עבור המצגת.
מרכיבים שתצטרך
8
שים מחבת גדולה, עמוקה מעל חום בינוני לכסות את התחתונה עם 2 ספירה של שמן. כאשר השמן הוא עישון חם, להוסיף את הנקניק ומבשלים 7 עד 10 דקות עד מבושל דרך. תוציא אותם מהמחבת ותניח אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
9
להוסיף רסס של שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את עלי המרווה ומבשלים 2 עד 3 דקות כדי להחדיר את השמן עם הטעם שלהם.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את שאלוט, שום, פרוסות לימון ומבשלים 2 דקות. לאחר מכן להוסיף את המניה למחבת, להביא רתיחה ומבשלים עד מופחת מעובה. מערבולת בחמאה כדי emulsify, ורסס של שמן זית. להחזיר את הארטישוקים למחבת ולבשל על אש נמוכה במשך כמה דקות כדי לחמם אותם. כפית את הארטישוקים על צלחות ומגישים עם הנקניקיות.