ארטישוק עם רוטב פרמזן חמאה
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו ארטישוק לתינוק מאודה עם רוטב לימון חמאה חום ועירית, עוף פרמזן עם רוטב חמאה בלסמי, ו ארטישוק שום פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה עם חצאי הלימון.
חותכים את הגבעול את הארטישוקים. זרוק אותם לתוך המים ומרתיחים במשך 40-45 דקות.
יוצקים את היין למחבת, מפחיתים בחצי, מפחיתים את החום ומקציפים בחמאה חתיכה קטנה אחת בכל פעם.
להקציף בפרמזן ומיץ לימון.
לאכול, לשלוף את העלים, לטבול את הקצה השבור לתוך הרוטב, לאכול את זה ולזרוק את השאר. כאשר אתה מגיע לאמצע, להרים את העלים המרכזיים, לגרד את החניקה השעיר ולאכול את לב הארטישוק.