ארטישוק עשב צלוי
ארטישוק עשב צלוי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך ארטישוק התינוק, פלפל, עלי פטרוזיליה שטוח עלה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ארטישוקים עם מיונז עשבי תיבול מעושנים, ארטישוקים עם מיונז עשבי תיבול מעושנים, ו פארו עם ארטישוק וסלט עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 400 F. לקצץ את החלק העליון 1/4 של כל ארטישוק.
הסר וזרוק את העלים החיצוניים קשוח, ירוק כהה עד שתוכל לראות את הלב הירוק החיוור מתחת. חתוך את כל הגבעול.
חותכים כל ארטישוק במחצית לאורכו. במחבת ברזל יצוק גדול, לשלב את הפטרוזיליה, שום, שמן, מלח, פלפל, ו 1/4 כוס מים.
מוסיפים את הארטישוקים וזורקים. צלי, ערבוב פעמיים, עד הארטישוק רך, כ -30 דקות.
מגישים עם מיונז (אם תרצה).