ארטישוקים מאודים עם מטבל זעפרן שקדים
ארטישוקים מאודים עם מטבל זעפרן שקדים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 224 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם מיץ לימון, מלח ופלפל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 94%. נסו זעפרן מולים מאודים, בקלה מאודה עם כרובית וזעפרן, ו מולים מאודים עם זעפרן ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מסדרים את הארטישוקים בסל ספינת קיטור מעל לפחות 3 כוסות מים ואדים, מכוסה, עד העלים ניתן להסיר בקלות, על 1 שעה.
תן מגניב. בערך באמצע הבישול בדקו את מפלס המים והוסיפו עוד, במידת הצורך.
בקערה קטנה מערבבים יחד זעפרן וכף המים הרותחים. צולים את השקדים במחבת יבשה קטנה על אש בינונית-גבוהה עד שמתחילים להשחים, כ -2 דקות.
מוציאים את השקדים ומוסיפים 1 כף מהשמן למחבת.
מוסיפים בצל ומבשלים עד שמתחילים להשחים, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מעבירים לקערה ומניחים להתקרר. במעבד מזון טוחנים את השקדים עד קצוץ דק.
מוסיפים את תערובת הזעפרן, תערובת הבצל, היוגורט והפטרוזיליה והמחית לתערובת אחידה.
מעבירים לקערה ומערבבים פנימה את מיץ הלימון ואת יתרת 1 כף שמן הזית. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.