קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

ארטישוקים ממולאים שלמים מטוגנים ביין לבן

ארטישוקים ממולאים שלמים מטוגנים ביין לבן
ארטישוקים ממולאים שלמים מטוגנים ביין לבן עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לך ארטישוק, מלח, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו ארטישוקים ממולאים שלמים מטוגנים ביין לבן, האכלה חברים: יין לבן ארטישוקים מטוגנים עם טימין, ו דגים וארטישוקים עם יין לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים פירורי לחם במחבת אפייה רדודה ואופים באמצע התנור עד לזהב חיוור, כ -10 דקות. פירורי מגניב לחלוטין, ואז לזרוק עם פרמזן, שום, פטרוזיליה, סופרסטה, גרידה אם שימוש, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
SoppressataSoppressata
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
פלפלפלפל
מורחיםמורחים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
טפטוף שמן על פירורים ולזרוק למעייל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
1
חותכים את גבעולי ארטישוק ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
2
חותכים העליון 1/2 אינץ 'של 1 ארטישוק עם סכין משונן, ואז לחתוך על 1/2 אינץ' את כל הקצוות הנותרים עלה עם מספריים מטבח. לשפשף עלים לחתוך עם חצי לימון.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
לימוןלימון
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
3
להפריד עלים מעט עם האגודלים שלך ולשלוף עלים סגולים ממרכז ועלים צהובים מספיק כדי לחשוף לחנוק מטושטשת. לגרוף החוצה לחנוק עם קאטר מלון כדור, ואז לסחוט קצת מיץ לימון לתוך חלל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מלוןמלון
4
לקצץ ארטישוקים הנותרים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
5
כפית על 2 כפות מלית לתוך חלל של כל ארטישוק, החל עלים תחתונים להפיץ עלים פתוחים ככל האפשר מבלי לשבור, כפית מעוגלת 1/2 מלית בתוך כל עלה. מעל כל ארטישוק עם פרוסה של פרובולון.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
פרובולוןפרובולון
מילוימילוי
1
שים מים, יין, שמן, בצל, שום, מלח ופלפל בסיר לחץ (ללא הכנס) או סיר ולסדר ארטישוקים ממולאים בנוזל בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
שוםשום
פלפלפלפל
בצלבצל
מיםמים
מלחמלח
ייןיין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
2
חותם סיר לחץ עם מכסה ומבשלים בלחץ גבוה, על פי הוראות היצרן, 10 דקות. שים סיר לחץ בכיור (לא להסיר את המכסה) ולהפעיל מים קרים על מכסה עד הלחץ יורד לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
3
אם משתמשים בסיר רגיל, ארטישוק מבשלים, מכוסה, עד העלים רכים, כ 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
להעביר ארטישוקים עם מלקחיים ל 4 צלחות מרק וכפית בישול נוזלי סביבם.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים

מרכיבים

907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ארטישוק בינוני כל אחד)ארטישוק בינוני כל אחד)0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות פירורי לחם טריים מן כיכר איטלקיתכוסות פירורי לחם טריים מן כיכר איטלקית1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק2חתיכות טופי הית' ברשום קצוץ דקשום קצוץ דק1לימון, חצוילימון, חצוי1אוראו ממולאים כפוליםגרידת לימון טרי מגוררת דק (אופציונלי)גרידת לימון טרי מגוררת דק (אופציונלי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק43דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס מגוררת דק Parmigiano-רג'יאנו1/2 כוס מגוררת דק Parmigiano-רג'יאנו42 כפות חמאה מומסתפרוסות דקות גבינת פרובולוןפרוסות דקות גבינת פרובולון1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום591 לב מפאלדי טרי אם אפשרsoppressata מתוק טחון (נקניק איטלקי מיובש; 1 1/4 עוז)soppressata מתוק טחון (נקניק איטלקי מיובש; 1 1/4 עוז)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)