ארטישוקים ממולאים שלמים מטוגנים ביין לבן
ארטישוקים ממולאים שלמים מטוגנים ביין לבן עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לך ארטישוק, מלח, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו ארטישוקים ממולאים שלמים מטוגנים ביין לבן, האכלה חברים: יין לבן ארטישוקים מטוגנים עם טימין, ו דגים וארטישוקים עם יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים פירורי לחם במחבת אפייה רדודה ואופים באמצע התנור עד לזהב חיוור, כ -10 דקות. פירורי מגניב לחלוטין, ואז לזרוק עם פרמזן, שום, פטרוזיליה, סופרסטה, גרידה אם שימוש, מלח ופלפל.
טפטוף שמן על פירורים ולזרוק למעייל באופן שווה.
חותכים את גבעולי ארטישוק ולהשליך.
חותכים העליון 1/2 אינץ 'של 1 ארטישוק עם סכין משונן, ואז לחתוך על 1/2 אינץ' את כל הקצוות הנותרים עלה עם מספריים מטבח. לשפשף עלים לחתוך עם חצי לימון.
להפריד עלים מעט עם האגודלים שלך ולשלוף עלים סגולים ממרכז ועלים צהובים מספיק כדי לחשוף לחנוק מטושטשת. לגרוף החוצה לחנוק עם קאטר מלון כדור, ואז לסחוט קצת מיץ לימון לתוך חלל.
לקצץ ארטישוקים הנותרים באותו אופן.
כפית על 2 כפות מלית לתוך חלל של כל ארטישוק, החל עלים תחתונים להפיץ עלים פתוחים ככל האפשר מבלי לשבור, כפית מעוגלת 1/2 מלית בתוך כל עלה. מעל כל ארטישוק עם פרוסה של פרובולון.
שים מים, יין, שמן, בצל, שום, מלח ופלפל בסיר לחץ (ללא הכנס) או סיר ולסדר ארטישוקים ממולאים בנוזל בשכבה 1.
חותם סיר לחץ עם מכסה ומבשלים בלחץ גבוה, על פי הוראות היצרן, 10 דקות. שים סיר לחץ בכיור (לא להסיר את המכסה) ולהפעיל מים קרים על מכסה עד הלחץ יורד לחלוטין.
אם משתמשים בסיר רגיל, ארטישוק מבשלים, מכוסה, עד העלים רכים, כ 50 דקות.
להעביר ארטישוקים עם מלקחיים ל 4 צלחות מרק וכפית בישול נוזלי סביבם.