ארנסיני אל ראגו עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אורז, עלה דפנה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו-10 דקות. נסו ארנסיניname, ארנסיניname, ו ארנסיני ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור האורז: בסיר בינוני מעל חום גבוה, מוסיפים את מלאי הבשר, חמאה, מלח וזעפרן. כאשר המניה מגיעה לרתיחה, מוסיפים את האורז ומערבבים אותו קצת כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
זעפרן
הודו מבושל מגורר (או עוף)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
תנו לו להגיע לרתיחה מתגלגלת ולהוריד את החום קצת בינוני. מערבבים את האורז פעם בכמה זמן, אתה רוצה את האורז לספוג את כל הנוזל; זה צריך לקחת 15 עד 20 דקות. לטעום את האורז; זה צריך להיות מעט אל דנטה אבל שמנת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
4
הסר את הסיר מן החום, להוסיף את הגבינות ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים את האורז על תבנית אפייה ומתפשטים לשכבה דקה. לכסות עם ניילון לעטוף ולתת מגניב, רצוי לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אפונה גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מערבבים את הבשר הטחון וחזיר יחד עם הידיים ומוסיפים מלח ופלפל בנדיבות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מומלץ: קטלינה)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
בסיר בינוני מעל חום נמוך בינוני, מטגנים את הפנצ ' טה בשמן זית עד שהשומן נמס.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את הבצל ולתת לבשל עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הגזר והסלרי יחד עם עלה המפרץ ומבשלים עד רך, 7 עד 10 דקות.
מוסיף את בשר הקרקע ולהפוך את החום גבוה. שמור ערבוב עם כף עץ עד הבשר נעשה היטב משחימים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים עד שהוא מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
7
מוסיפים את רסק העגבניות ואת רסק העגבניות במים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום בינוני, ערבוב מדי פעם. יהיה קצת שומן שמגיע לפסגה. תרפרף את זה עם מצקת, אבל אתה רוצה להשאיר קצת לטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מצקת
8
בואו לבשל במשך כ 1 1/2 שעות.
9
כ 5 דקות לפני הראגו נעשה, לטגן את האפונה בנגיעה של חמאה עם קמצוץ של מלח ולהוסיף לראגו.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
שים את הראגו בקערה ותניח בצד להתקרר. אתה יכול להשאיר אותו הלילה מכוסה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
עבור מילוי והרכבה: חלק החוצה אורז מקורר לחלקים זהים. אנחנו שוקלים את שלנו ל-1.6 אונקיות. קח חלק אחד וליצור אותו חצי מעגל בכף היד שלך, מה שהופך צורה כמו כוס למקום ראגו ו מוצרלה לתוך. סקופ כמות נדיבה של ראגו, על 2 כפיות, לתוך חצי כדור ולאחר מכן כמה קוביות של מוצרלה. קח חלק נוסף של אורז ולשטח אותו לצורת דיסק.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אפונה גויה®
12
מניחים את הדיסק מעל חצי הכדור כדי לצרף את ראגו וגבינה במרכז. יש קערה של מים חמים בקרבת מקום לטבול את הידיים לתוך ' זה יעשה את התהליך קל יותר ופחות דביק.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
לגלגל את הכדור סביב כדי לצרף את כל החומרים במרכז וצורה לכדור עגול לחלוטין. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
1
מניחים את הקמח ו 1 1/2 כוסות מים קרים לתוך קערה ולהוסיף קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים עם מקצף עד חלקה על עקביות של ליקר ביצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חמאה קשות מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים את פירורי הלחם לקערה גדולה או לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לגלגל כל כדור אורז בבלילה ולנער את הבלילה עודף. ואז לגלגל כל כדור בפירורי הלחם. חזור עם כל הכדורים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפונה גויה®
10 לחמניות לבנות
5
השתמש בסיר כבד עם שמן קנולה מספיק כדי להטביע את הכדורים. ודא השמן הוא לא ליד החלק העליון של הסיר כי זה יהיה מוצף כאשר אתה טיפה את הביצים שלך. להביא את השמן ל 350 מעלות F, באמצעות מדחום temp גבוה אם יש לך אחד. אם אתה לא יכול לזרוק חתיכה קטנה של לחם לבן לבדוק; זה צריך חום במהירות לצוף כאשר השמן חם מספיק.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
השתמש כף מחוררת או סל תיל כדי להוריד את הכדורים שלך לתוך שמן חם. אל תתאפסי על הביצים - אולי 2 או 3 בכל פעם. מטגנים בקבוצות עד שהם זהובים כמו ארנסיני ("תפוזים קטנים"), על 5 דקות.