קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 10 דק.
מנות15
ציון בריאות12
מגזין

ארנסיני אל ראגו

ארנסיני אל ראגו
ארנסיני אל ראגו עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אורז, עלה דפנה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו-10 דקות. נסו ארנסיניname, ארנסיניname, ו ארנסיני ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור האורז: בסיר בינוני מעל חום גבוה, מוסיפים את מלאי הבשר, חמאה, מלח וזעפרן. כאשר המניה מגיעה לרתיחה, מוסיפים את האורז ומערבבים אותו קצת כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
זעפרןזעפרן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
תנו לו להגיע לרתיחה מתגלגלת ולהוריד את החום קצת בינוני. מערבבים את האורז פעם בכמה זמן, אתה רוצה את האורז לספוג את כל הנוזל; זה צריך לקחת 15 עד 20 דקות. לטעום את האורז; זה צריך להיות מעט אל דנטה אבל שמנת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
הסר את הסיר מן החום, להוסיף את הגבינות ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים את האורז על תבנית אפייה ומתפשטים לשכבה דקה. לכסות עם ניילון לעטוף ולתת מגניב, רצוי לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אפונה גויה®אפונה גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מערבבים את הבשר הטחון וחזיר יחד עם הידיים ומוסיפים מלח ופלפל בנדיבות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
בסיר בינוני מעל חום נמוך בינוני, מטגנים את הפנצ ' טה בשמן זית עד שהשומן נמס.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את הבצל ולתת לבשל עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הגזר והסלרי יחד עם עלה המפרץ ומבשלים עד רך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
5
מוסיף את בשר הקרקע ולהפוך את החום גבוה. שמור ערבוב עם כף עץ עד הבשר נעשה היטב משחימים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים עד שהוא מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
7
מוסיפים את רסק העגבניות ואת רסק העגבניות במים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום בינוני, ערבוב מדי פעם. יהיה קצת שומן שמגיע לפסגה. תרפרף את זה עם מצקת, אבל אתה רוצה להשאיר קצת לטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
בואו לבשל במשך כ 1 1/2 שעות.
9
כ 5 דקות לפני הראגו נעשה, לטגן את האפונה בנגיעה של חמאה עם קמצוץ של מלח ולהוסיף לראגו.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
שים את הראגו בקערה ותניח בצד להתקרר. אתה יכול להשאיר אותו הלילה מכוסה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
עבור מילוי והרכבה: חלק החוצה אורז מקורר לחלקים זהים. אנחנו שוקלים את שלנו ל-1.6 אונקיות. קח חלק אחד וליצור אותו חצי מעגל בכף היד שלך, מה שהופך צורה כמו כוס למקום ראגו ו מוצרלה לתוך. סקופ כמות נדיבה של ראגו, על 2 כפיות, לתוך חצי כדור ולאחר מכן כמה קוביות של מוצרלה. קח חלק נוסף של אורז ולשטח אותו לצורת דיסק.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אפונה גויה®אפונה גויה®
12
מניחים את הדיסק מעל חצי הכדור כדי לצרף את ראגו וגבינה במרכז. יש קערה של מים חמים בקרבת מקום לטבול את הידיים לתוך ' זה יעשה את התהליך קל יותר ופחות דביק.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
לגלגל את הכדור סביב כדי לצרף את כל החומרים במרכז וצורה לכדור עגול לחלוטין. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1
מניחים את הקמח ו 1 1/2 כוסות מים קרים לתוך קערה ולהוסיף קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים עם מקצף עד חלקה על עקביות של ליקר ביצים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים את פירורי הלחם לקערה גדולה או לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לגלגל כל כדור אורז בבלילה ולנער את הבלילה עודף. ואז לגלגל כל כדור בפירורי הלחם. חזור עם כל הכדורים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפונה גויה®אפונה גויה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
השתמש בסיר כבד עם שמן קנולה מספיק כדי להטביע את הכדורים. ודא השמן הוא לא ליד החלק העליון של הסיר כי זה יהיה מוצף כאשר אתה טיפה את הביצים שלך. להביא את השמן ל 350 מעלות F, באמצעות מדחום temp גבוה אם יש לך אחד. אם אתה לא יכול לזרוק חתיכה קטנה של לחם לבן לבדוק; זה צריך חום במהירות לצוף כאשר השמן חם מספיק.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבןלחם לבן
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
השתמש כף מחוררת או סל תיל כדי להוריד את הכדורים שלך לתוך שמן חם. אל תתאפסי על הביצים - אולי 2 או 3 בכל פעם. מטגנים בקבוצות עד שהם זהובים כמו ארנסיני ("תפוזים קטנים"), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
הסר ומניח על מגבות נייר כדי לנקז. תאכל חם.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®

מרכיבים

5911 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז Arborioאורז Arborio1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר1בצל צהוב בינוני, קצוץפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פשוטיםפירורי לחם פשוטים15קצת קישואים קצוציםשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון1קטןגזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1מקל סלרי, קצוץ דקמקל סלרי, קצוץ דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח454פלפל האבנרו(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)227פלפל האבנרוחזיר טחוןחזיר טחון227פלפל האבנרומוצרלה, חתוך לקוביות 1/4 אינץמוצרלה, חתוך לקוביות 1/4 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק113פלפל האבנרופנצ'טה, קצוץ דקפנצ'טה, קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקורינו מגורדפקורינו מגורד1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)גדילי זעפרןגדילי זעפרן15קצת קישואים קצוציםמלחמלח1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם15קצת קישואים קצוציםמלח ים ופלפל טחון טרימלח ים ופלפל טחון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםרסק עגבניות מומס במים חמים 1 כוסרסק עגבניות מומס במים חמים 1 כוס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר1גבינת פרמזן מגוררתחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )1קטןבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק