צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא פלפל, קמח זהב, צלוי צלעות בקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו רוסטביף ופודינג יורקשייר, צלוי צלעות בקר עם פודינג יורקשייר, ו צלוי בשר בקר ופודינג יורקשייר מהגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לניקוי קל, קו רדוד צלייה מחבת עם רדיד. במחבת, מניחים בשר, צד שומן למעלה; מפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר ולא לנוח בשומן או לגעת העצם. (אין להוסיף מים.)
עבור בינוני נדיר, אופים 1 שעה 45 דקות עד 2 שעות 15 דקות או עד מדחום קורא 57°.
הסר בשר מחבת על לוח גילוף. מכסים את הבשר ברפיון בנייר כסף ונותנים לו לעמוד 15 עד 20 דקות עד שהמדחום ייקרא 63°. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על10, ובשר יהיה קל יותר לגלף.) עבור בינוני, אופים חשפו 2 שעות 15 דקות עד 2 שעות 45 דקות או עד מדחום קורא150. לכסות בשר באופן רופף עם לסכל ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות או עד מדחום קורא160.
בעוד בשר עומד, לעשות פודינג יורקשייר. למדוד טפטוף מחבת, הוספת מספיק שמן לטפטופים, במידת הצורך, כדי למדוד 1/4 כוס.
מניחים טפטוף חם במחבת מרובעת 9 אינץ'; מניחים מחבת בתנור וחום עד חם. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 232°. בקערה בינונית, לנצח קמח, חלב, 1/2 כפית מלח והביצים עם חוט להקציף רק עד חלקה.
יוצקים את הבלילה למחבת של טפטוף ושמן.
אופים 18 עד 23 דקות או נפוח וחום זהוב (פודינג ינשוף במהלך האפייה אבל יהיה deflate זמן קצר לאחר הסרת מהתנור).
חותכים פודינג לריבועים; מגישים מיד עם בשר בקר.