ארפס גבינת שמנת
ארפס גבינת שמנת עשויה להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 195 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. תמורת 25 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 36 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם מלח, קמח ארפס, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט קראמבל אוכמניות עם קצפת גבינת שמנת , פחזניות עם קרם אספרסו פיל ואיך להכין גלידה ללא מכונת גלידה .
הוראות
מערבבים חלב, גבינת שמנת ומלח בקערת ערבוב; מקציפים יחד עד לקבלת קצף חלק וקצף.
מוסיפים סוכר וקמח ארפס לתערובת החלב; מערבבים עם מרית עד שהבצק רך, סמיך וניתן לעבודה, כדקה.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים (ל-4 בארות במכשיר). יוצרים מכל רבע כדור והשתמשו בידיים רטובות כדי לעצב אותו בעדינות לקציצה עבה בעובי של כ-1/2 אינץ'. אם אתה רואה סדקים קטנים מבחוץ, הבצק עשוי להיות מעט יבש מדי; להוסיף עוד חלב.
יצרן ארפס חום; מצפים קלות בארות של מכונת ה-arepas בשמן צמחי.
מניחים קציצות לתוך בארות המכונה, סוגרים מכסה ונותנים לבישול מחזור בישול אחד של המכונה, כ-5 דקות. לקבלת קרום פריך יותר, הפוך את הארפה בעזרת כף עץ או מרית וחזור על מחזור הבישול למשך 5 דקות נוספות. הקציצות יהיו פריכות ושחומות משני הצדדים והחלק הפנימי יהיה מבושל עד הסוף.