קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

אשכולות פופקורן של תפוח קרמל

אשכולות פופקורן של תפוח קרמל
אם יש לך בערך 1 שעה לבלות במטבח, אשכולות פופקורן תפוח קרמל עשוי להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מאוכלרשת דורשת סירופ תירס, סוכר חום, מיץ תפוחים ושמן צמחי. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 12%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אשכולות פופקורן קרמל חריפים, אשכולות פופקורן קרמל ללא חלב, ו אשכולות פופקורן קרמל מלח ים.

הוראות

1
מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
מחממים את השמן הצמחי בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את גרעיני הפופקורן; מכסים ומבשלים, מנערים את התבנית, עד שהקפיצה שוככת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני פופקורןגרעיני פופקורן
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מסירים מהאש ונותנים לכל הגרעינים שנותרו לצוץ למשך 30 שניות נוספות. מחלקים את הפופקורן בין ניירות האפייה המוכנים, ומשליכים את כל הגרעינים הלא קצוצים. מפזרים מעל את שבבי התפוחים והשקדים.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תפוחיםצ ' יפס תפוחים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
מכינים את הקרמל: מביאים לרתיחה את מיץ התפוחים, הסוכר החום וסירופ התירס בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ללא ערבוב עד שהתערובת ענברית עמוקה ומדחום ממתקים רושם 280 מעלות פרנהייט, כ -30 דקות (הקרמל יבעבע במרץ לקראת סוף זמן הבישול).
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מערבבים את החמאה לקרמל עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
7
מוסיפים 2 כפיות מלח ותבלין פאי התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מוסיפים את התפוח ואת קאיין, אם משתמשים, ומבשלים עד מעובה מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אפלג ' קאפלג ' ק
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
9
מסירים מהאש.
10
יוצקים את הקרמל החם על תערובת הפופקורן וזורקים בזהירות עם שתי מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מניחים להתקרר מעט, ואז מפרידים את התערובת לאשכולות כשהיא עדיין חמה.
12
תן להתקרר לחלוטין.
13
צילום: קאנג קים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

פופקורן עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט
צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט
הבועות העדינות יוצרות חוט גדול על רקע זהוב. אף פירותי וטעמי סוכר שעורה ובריוש טעימים ומתמשכים. יין תוסס מאוד שהוא מאוד תכליתי. זוהי שמפניה בהירה, נוחה לכל צד!שמפניה זו משתלבת היטב עם רכיכות, מנות חזיר, גבינות עדינות ורכות ודגים עשירים.תערובת: 10% שרדונה, 30% פינו מיוניה, 60% פינו נואר