אשכולות פופקורן של תפוח קרמל
אם יש לך בערך 1 שעה לבלות במטבח, אשכולות פופקורן תפוח קרמל עשוי להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מאוכלרשת דורשת סירופ תירס, סוכר חום, מיץ תפוחים ושמן צמחי. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 12%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אשכולות פופקורן קרמל חריפים, אשכולות פופקורן קרמל ללא חלב, ו אשכולות פופקורן קרמל מלח ים.
הוראות
מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
מחממים את השמן הצמחי בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את גרעיני הפופקורן; מכסים ומבשלים, מנערים את התבנית, עד שהקפיצה שוככת.
מסירים מהאש ונותנים לכל הגרעינים שנותרו לצוץ למשך 30 שניות נוספות. מחלקים את הפופקורן בין ניירות האפייה המוכנים, ומשליכים את כל הגרעינים הלא קצוצים. מפזרים מעל את שבבי התפוחים והשקדים.
מכינים את הקרמל: מביאים לרתיחה את מיץ התפוחים, הסוכר החום וסירופ התירס בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ללא ערבוב עד שהתערובת ענברית עמוקה ומדחום ממתקים רושם 280 מעלות פרנהייט, כ -30 דקות (הקרמל יבעבע במרץ לקראת סוף זמן הבישול).
מערבבים את החמאה לקרמל עד להמסה.
מוסיפים 2 כפיות מלח ותבלין פאי התפוחים.
מוסיפים את התפוח ואת קאיין, אם משתמשים, ומבשלים עד מעובה מעט, על 1 דקה.
יוצקים את הקרמל החם על תערובת הפופקורן וזורקים בזהירות עם שתי מרית גומי.
מניחים להתקרר מעט, ואז מפרידים את התערובת לאשכולות כשהיא עדיין חמה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
פופקורן עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
![צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט]()
צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט
הבועות העדינות יוצרות חוט גדול על רקע זהוב. אף פירותי וטעמי סוכר שעורה ובריוש טעימים ומתמשכים. יין תוסס מאוד שהוא מאוד תכליתי. זוהי שמפניה בהירה, נוחה לכל צד!שמפניה זו משתלבת היטב עם רכיכות, מנות חזיר, גבינות עדינות ורכות ודגים עשירים.תערובת: 10% שרדונה, 30% פינו מיוניה, 60% פינו נואר