קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

אשכולות פופקורן של תפוח קרמל

אשכולות פופקורן של תפוח קרמל
אם יש לך בערך 1 שעה לבלות במטבח, אשכולות פופקורן תפוח קרמל עשוי להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מאוכלרשת דורשת סירופ תירס, סוכר חום, מיץ תפוחים ושמן צמחי. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 12%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אשכולות פופקורן קרמל חריפים, אשכולות פופקורן קרמל ללא חלב, ו אשכולות פופקורן קרמל מלח ים.

הוראות

1
מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מחממים את השמן הצמחי בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את גרעיני הפופקורן; מכסים ומבשלים, מנערים את התבנית, עד שהקפיצה שוככת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני פופקורןגרעיני פופקורן
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מסירים מהאש ונותנים לכל הגרעינים שנותרו לצוץ למשך 30 שניות נוספות. מחלקים את הפופקורן בין ניירות האפייה המוכנים, ומשליכים את כל הגרעינים הלא קצוצים. מפזרים מעל את שבבי התפוחים והשקדים.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תפוחיםצ ' יפס תפוחים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מכינים את הקרמל: מביאים לרתיחה את מיץ התפוחים, הסוכר החום וסירופ התירס בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ללא ערבוב עד שהתערובת ענברית עמוקה ומדחום ממתקים רושם 280 מעלות פרנהייט, כ -30 דקות (הקרמל יבעבע במרץ לקראת סוף זמן הבישול).
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
6
מערבבים את החמאה לקרמל עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
7
מוסיפים 2 כפיות מלח ותבלין פאי התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים את התפוח ואת קאיין, אם משתמשים, ומבשלים עד מעובה מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אפלג ' קאפלג ' ק
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
9
מסירים מהאש.
10
יוצקים את הקרמל החם על תערובת הפופקורן וזורקים בזהירות עם שתי מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מניחים להתקרר מעט, ואז מפרידים את התערובת לאשכולות כשהיא עדיין חמה.
12
תן להתקרר לחלוטין.
13
צילום: קאנג קים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

פופקורן עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט
צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט
הבועות העדינות יוצרות חוט גדול על רקע זהוב. אף פירותי וטעמי סוכר שעורה ובריוש טעימים ומתמשכים. יין תוסס מאוד שהוא מאוד תכליתי. זוהי שמפניה בהירה, נוחה לכל צד!שמפניה זו משתלבת היטב עם רכיכות, מנות חזיר, גבינות עדינות ורכות ודגים עשירים.תערובת: 10% שרדונה, 30% פינו מיוניה, 60% פינו נואר