באגטים צרפתייםname
הבגטים הצרפתיים המתכונים מוכנים בערך 1 שעה ו 50 דקות והוא בהחלט סופר מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 628 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1095 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קמח לחם, שמרים מכונת לחם, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. נסו באגטים צרפתייםname, באגטים צרפתייםname, ו Baguettes הצרפתי נטול גלוטן הרגזן ' ז'ול (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 1 כוס מים, קמח לחם, סוכר, מלח ושמרים לתוך מחבת מכונת לחם בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר מחזור בצק, ולחץ על התחל.
כאשר המחזור הושלם, מניחים את הבצק בקערה משומנת, פונים למעיל את כל הצדדים. מכסים, ולתת לעלות במקום חם במשך כ 30 דקות, או עד הוכפל בתפזורת. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
אגרוף למטה בצק. על משטח מקומח קל, להתגלגל לתוך מלבן 16x12 אינץ'.
חותכים את הבצק לשניים, ויוצרים שני מלבנים בגודל 8x12 אינץ'.
מגלגלים כל חצי בצק בחוזקה, מתחיל בצד 12 אינץ', דפיקות החוצה כל בועות אוויר כמו שאתה הולך.
להתגלגל בעדינות הלוך ושוב כדי להתחדד סוף.
מניחים 3 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות משומן. לעשות חתכים אלכסוניים עמוקים על פני כיכרות כל 2 אינץ', או לעשות אחד חתך לאורכו על כל כיכר. מכסים, ולתת לעלות במקום חם במשך 30 עד 40 דקות, או עד הוכפל בתפזורת.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים חלמון ביצה עם 1 כף מים; מברשת על צמרות כיכרות.
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב.