Bagna Cauda יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 141 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפלים, רדיקיו, לחם פריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bagna Cauda, Bagna Cauda, ו Bagna Cauda.
הוראות
1
במחבת 2 עד 3 ליטר או מחבת חשמלית מעל חום בינוני, מערבבים שמן זית, חמאה, אנשובי ושום, לשבור אנשובי ושום מעט עם החלק האחורי של מזלג, עד חמאה נמסה ותערובת מבעבע, כ 5 דקות.
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
הסר מהחום ולתת לעמוד לפחות 10 דקות או עד 30 דקות.
3
בינתיים, לארגן את radicchio, endive, פלפלים, בצל ירוק, ופטריות על מגש הגשה. לחמם תערובת חמאה בעדינות על אש נמוכה, ואז לשפוך לתוך קערה או ramekin. לחלופין, יוצקים למחבת פונדו קרמיקה 1 1/2 עד 2 כוס או צלחת חיכוך מתכת בז ' קט אמבט מים. הגדר מעל נר votive או אלכוהול הצית או להבת דלק מוצק משומר. התאם חום להגדרה הנמוכה ביותר תחת מחבת פונדו, בינוני תחת צלחת חיכוך. להעביר מגש של ירקות ולחם עבור האורחים לטבול בגנה cauda חם.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
רצועת קליפת לימון
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מים בתוספת 2 כפות מלח
אלכוהול
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
אנדיב
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו