קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות10
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

באגנה קאודה

באגנה קאודה
Bagna Cauda יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 141 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפלים, רדיקיו, לחם פריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bagna Cauda, Bagna Cauda, ו Bagna Cauda.

הוראות

1
במחבת 2 עד 3 ליטר או מחבת חשמלית מעל חום בינוני, מערבבים שמן זית, חמאה, אנשובי ושום, לשבור אנשובי ושום מעט עם החלק האחורי של מזלג, עד חמאה נמסה ותערובת מבעבע, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום ולתת לעמוד לפחות 10 דקות או עד 30 דקות.
3
בינתיים, לארגן את radicchio, endive, פלפלים, בצל ירוק, ופטריות על מגש הגשה. לחמם תערובת חמאה בעדינות על אש נמוכה, ואז לשפוך לתוך קערה או ramekin. לחלופין, יוצקים למחבת פונדו קרמיקה 1 1/2 עד 2 כוס או צלחת חיכוך מתכת בז ' קט אמבט מים. הגדר מעל נר votive או אלכוהול הצית או להבת דלק מוצק משומר. התאם חום להגדרה הנמוכה ביותר תחת מחבת פונדו, בינוני תחת צלחת חיכוך. להעביר מגש של ירקות ולחם עבור האורחים לטבול בגנה cauda חם.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
אלכוהולאלכוהול
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אנדיבאנדיב
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי