באוורנומלט (חביתה של איכר)
Bauernomlett (החביתה של החקלאי) נטול גלוטן, ו ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 747 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בייקון, חמאה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו חביתה אפויה בתנור של פארמר, תבשיל איכרים, ו קרוסטיני פארמר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר מכוסה במים מלוחים קלות. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד מכרז, 10 עד 15 דקות.
מסננים ולאפשר להתקרר, ואז לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים את רצועות הבייקון בחמאה עד השחמה, 5 עד 7 דקות; להסיר בייקון ולהניח בצד.
מוסיפים את תפוחי האדמה לשומן הבייקון ומבשלים על חום בינוני-גבוה עד להשחמה, כ 5 דקות.
לנצח את הביצים עם מלח ופלפל.
יוצקים את תערובת הביצים למחבת, ומערבבים עם תפוחי אדמה ובייקון; מאפשרים לבשל עד הביצים נקבעים, 3 עד 5 דקות, הופך פעם אחת.