באום קוכן
BaumKuchen עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם חמאה, סוכר, סוכר, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . מתכונים דומים: באומקוצ'ן ... מלך העוגות!.
הוראות
חמאה 9 אינץ ' מחבת מתכת מרובע.
מניחים גיליון נייר קלף בתחתית. חמאה הקלף, קמח את כל המחבת. מקם את המתלה של התנור לרמה הנמוכה ביותר, ולחמם מראש את המטגן.
בקערה גדולה, שמנת חמאה או מרגרינה עד אור ורך.
מוסיפים את הדבק שקדים בחתיכות קטנות; לנצח עד חלקה.
מוסיף את הסוכר של ממתקים, קורנפלור, וניל, ומלח. מקציפים בחלמונים אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה עד חלקה.
בקערה אחרת, לנצח את החלבונים ביצה לפסגות רכות.
הוסף את הסוכר לאט תוך המשך להכות את מרנג לפסגות נוקשות, מבריק. מקפלים את מרנג לתוך תערובת חלמון. לנפות את הקמח על זה, ולקפל פנימה
כפית כמות קטנה של הבלילה על הקלף בתבנית האפייה. עם מברשת מאפה, צבע את הבלילה על. אתה רוצה לכסות את הנייר לחלוטין, אבל יש שכבה דקה.
מניחים תחת broiler, ומבשלים עד חום בהיר; זה צריך לקחת בערך 1 עד 2 דקות.
צחצח שכבה נוספת של הבלילה מעל העוגה, והנח מתחת לגריל. המשך בדרך זו עד כל הבלילה משמשת. מגניב לגמרי. להפוך את העוגה מתוך המחבת, לקצץ את הקצוות נקיים.
בדוד כפול, לשלב את השוקולד והשמן.
מחממים עד שהשוקולד חלק. עם מברשת מאפה, מברשת צד אחד של העוגה גזוז עם קצת שוקולד. אל תעשה את זה עבה מדי. תן לזה להקשיח. הפוך את העוגה, לצחצח את הצד השני. אפשר את העוגה להגדיר.
חותכים את העוגה לתוך 6 רצועות צרות, כל אחד על 1-1 / 2 אינץ ' רחב.
מברשת את הצדדים העליון עם זיגוג, ולאפשר להגדיר. לאחסן במקרר, אבל לשרת בטמפרטורת החדר.