באטרס בטעם
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, גרידת לימון, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לא באטרס המשוגע., באטרס בטעמים, ו באטרס בטעמים (מתכונים דומים).
הוראות
Take100g / 4oz ריכך חמאה ופעימה עד שמנת, ולאחר מכן עבור...
חמאת הרבי: מערבבים 2-3 כפות עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, צ ' רביל, שמיר, אזובית, בזיליקום) ומלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם.
טרגון וחמאת חרדל wholegrain: מערבבים ב 1 כפית טרגון טרי קצוץ (זוכר את זה הוא חזק מאוד) ו 1-2 כף חרדל מלא, בתוספת מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם.
מנטה וחמאת סיידר: בהדרגה לנצח 1 כף חומץ סיידר, ואז 2 כף קצוצה מנטה טרי ומלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם.
Chive ו shallot חמאה: מערבבים ב 1 כף קצוצים דק שאלוט ו 2 כף קצוץ עירית טרייה, בתוספת מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם.
פטרוזיליה, לימון וחמאת צ 'ילי: מערבבים ב 3 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה, 2 כפית גרידת לימון מגוררת דק, מלח לפי הטעם ו כפית כתוש, פתיתי צ' ילי יבשים.
חמאת שמיר: מערבבים 2 כפות מלפפון שמיר קצוץ דק או gherkins ו 3 כף שמיר טרי קצוץ, בתוספת מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם.
לאחר ערבוב, יש את באטרס טעם שימושי במקרר או מקפיא מוכן חיתוך.
מגלגלים אותם לתוך יומני נייר רטובגגון וצינה עד המשרד. Rewrap בסרט נצמד ולסובב כל קצה לאטום. ישמור במקרר במשך 4-5 ימים או במקפיא עד 3 חודשים.