בגט פטריות גבינה בגריל ופלפל אדום קלוי
מתאים ל-13 מנות. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם עלי תרד תינוק, גבינת פרובולונה, חלק לחות נמוכה-גבינת מוצרלה רזה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. נסו בגט עם ממרח פלפל אדום קלוי, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק בצל עם 1/4 כוס רוטב בקערה בינונית במיקרוגל; לכסות עם נייר שעווה. מיקרוגל על גבוה 1-1 / 2 דקות. או עד בצל הם פריך במכרז.
מוסיפים פטריות, פלפלים ומוצרלה; מערבבים קלות.
מברשת נשאר ההלבשה באופן שווה על הצדדים לחתוך של באגט; לכסות את החצי התחתון עם פרובולונה, תרד ותערובת בצל.
לטגן את שני החצאים, 6 אינץ ' מחום, 3 דקות. או עד גבינה מותכת. מכסה את החלק התחתון של באגט עם החלק העליון של באגט.