בו סאם
אם יש לכם חזיר החווה בקר ליין כתף, בצל ירוק, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו Bo Ssam, Bo Ssäm, ו Bo Ssäm (מתכונים דומים).
הוראות מניחים מרכיבים מלח לתוך מיכל גדול, למעט חזיר, ומערבבים עד הסוכר מתמוסס.
מניחים חזיר לתוך מי מלח, מכסים ומקררים במשך 6 שעות.
הסר את החזיר מן המלח ולשטוף על מים קרים. להתייבש ולהניח על מחבת צלייה.
מניחים חזיר לתנור וצולים במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 163° ולכסות צלי בנייר כסף. המשך לבשל במשך 1 שעות.
הסר נייר כסף ו baste עם הסירופ.
מניחים צלי בחזרה לתנור וממשיכים לאפות במשך 30 דקות.
תרטיב עם שאריות הסירופ. להעלות את החום בחזרה 218° ומבשלים במשך 15 דקות.
הסר מהחום ולאפשר צלי לנוח במשך 10 דקות.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. זרוק את התרד לתוך המים הרותחים במשך 30 שניות.1
מסננים תרד ממים וסוחטים החוצה כל עודף מים.1
מקום הנותרים מרכיבים מתובלים תרד לתוך קערת ערבוב לטאטא יחד.1
לזרוק תרד לתוך תערובת תיבול, לכסות ולקרר לפחות שעה.1
מניחים את כל החומרים עבור דייקון מתובל מתובל מתובל, למעט דייקון, לתוך קערת ערבוב.1
יוצקים תערובת על דייקון ומערבבים יחד עד בשילוב לחלוטין.1
מכסים ומקררים במשך 2 שעות, כדי לאפשר את daikon להשרות.1
כדי לשרת: דק לחתוך את החזיר ומגישים על מגש עם קמחי.
מניחים את הצדדים הנותרים / תבלינים לתוך מנות בודדות ומגישים.1
מנה זו נועדה להיאכל בסגנון טאקו, על ידי עטיפת כמות קטנה של כל רכיב (חזיר, תרד, אורז, קמחי, וכו') לתוך עלה פרילה לפני לצרוך אותו.
מרכיבים מנות :
355 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק אורז מאודה 2 (חוֹרֶף) ג'ינג'ר מגובש, קצוץ 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) חומץ מזוקק 1 שן שום, טחון 2 שיני שום, טחון 2 (יכול להיות או להרחיק) גוצ'וגרו (אבקת צ' ילי קוריאנית) 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך 2 (יכול להיות או להרחיק) צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך 1 בצל ירוק, פרוס דק 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חנות קנה קמחי, קצוץ גס 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סוכר חום בהיר 158 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חבית ויסקי בליס התבגר סירופ מייפל 40 עלי פרילה 1 קילוגרם בקר ליין אורגני משק חזיר כתף 1 (יכול להיות או להרחיק) (צינור גדול) 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) כוס אדמה קפוא, מופשר 1 (יכול להיות או להרחיק) זרעי שומשום קלויים 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) שרימפס מומלחים זעירים (saeujeot) 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) 6 לחמניות שומשום, מפוצלות 454 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק Ssamjang 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב