קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות69
מגזין

בוב מקל-To-Your-צלעות לפצל מרק אפונה

בוב מקל-To-Your-צלעות לפצל מרק אפונה
זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אפונה מפוצלת ומרק חזיר מעושן אפונה ירוקה, מרק נוני ספגני עם מקל לצלעות., ו מרק אפונה מפוצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיין ושטוף אפונה מפוצלת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
2
מניחים את האפונה פיצול בסיר גדול לכסות עם המים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את עצם החזיר, בצל, מלח, פלפל, אזובית ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עצם חזירעצם חזיר
מרז ' ורםמרז ' ורם
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מביאים את המרק לרתיחה, מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים בעדינות רבה במשך 1½ שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
5
הסר את עצם החזיר, לחתוך את הבשר, וקוביות הבשר.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזירעצם חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
להחזיר את החזיר למרק, להוסיף את הסלרי או תפוחי אדמה וגזר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
7
המשך לבשל את המרק במשך 30 עד 40 דקות, או עד הירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
8
הסר וזרוק את עלה המפרץ. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת