בובוטי הטוב ביותר
. אם יש לכם צ'אטני, בצל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בובוטי הטוב ביותר, בובוטי, ו בובוטי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הבצלים בשמן החם עד רך. לשבור את הבשר הטחון למחבת ולבשל עד חום.
מניחים את החלב בצלחת רדודה. משרים את הלחם בחלב. לסחוט את החלב העודף מן הלחם. תניח את החלב בצד.
מוסיפים את הלחם לתערובת הבשר. מערבבים את הצימוקים, ריבת משמש, צ ' אטני, אבקת קארי, מלח ופלפל שחור.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש 1 שעה.
בעוד bobotie אופה, לטאטא יחד את החלב השמורה, ביצה, וקמצוץ של מלח.
הנח את עלה המפרץ על גבי תערובת החלב.
להחזיר את bobotie לתנור עד העליון הוא חום זהוב, 25 עד 30 דקות.