קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

בובוטי הטוב ביותר

בובוטי הטוב ביותר
. אם יש לכם צ'אטני, בצל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בובוטי הטוב ביותר, בובוטי, ו בובוטי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הבצלים בשמן החם עד רך. לשבור את הבשר הטחון למחבת ולבשל עד חום.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את החלב בצלחת רדודה. משרים את הלחם בחלב. לסחוט את החלב העודף מן הלחם. תניח את החלב בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים את הלחם לתערובת הבשר. מערבבים את הצימוקים, ריבת משמש, צ ' אטני, אבקת קארי, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ריבת משמשריבת משמש
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
אופים בתנור שחומם מראש 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בעוד bobotie אופה, לטאטא יחד את החלב השמורה, ביצה, וקמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
יוצקים מעל הצלחת.
9
הנח את עלה המפרץ על גבי תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
10
להחזיר את bobotie לתנור עד העליון הוא חום זהוב, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר עלה דפנה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר

יין מומלץ: Pinotage, Chenin Blanc, ריזלינג

פינוטג', שנין בלאן וריזלינג הן בחירות נהדרות לאפריקאי. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא צבוע וולף פינו דן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
זאב צבוע Pinotage Den
זאב צבוע Pinotage Den
יין עשיר ועסיסי עם טעמים של גרגרי קיץ אדומים ושחורים, תבלין מלוח וטעמי עץ קלויים. ליין יש טאנינים בהירים. יש לו גימור ארוך ורענן.Pinotage הוא היין האדום הטוב ביותר בעולם עבור זוג עם מנות מקסיקניות כגון Fajitas ו חפרפרת. זה גם נהדר עם קברילו. היין אוהב זרעי כמון וטעמי צ 'ילי אנצ' ו מעושנים. זה גם טוב מאוד טעמים אחרים כמה התמחויות אזוריות אמריקאיות כגון עם חזיר משך קרולינה סמוקי טקסס b. B. Q. בשר בקר.