קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות35
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בולגור אנטולי פילאב

בולגור אנטולי פילאב
צריכים תוספת ללא חלב ? הבולגור האנטולי פילב יכול להיות מתכון אדיר לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 10 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 279 קלוריות . מתאים ל-6 ומחירו 73 סנט למנה מנות. למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. אם יש לכם נענע, עדשים ירוקות, מלח ופלפל גרוס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . עם ציון של 79% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פילאף חציל טורקי (חציל) (פטליקנלי פילאב) , פילאף בולגור עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל - מרסימקלי בולגור פילאווי וכרישה עם בולגור .

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד להזהבה, 2 עד 3 דקות. מערבבים עגבניות דרך הבצל; ממשיכים לבשל עד שהעגבניות מתרככות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עגבנייה בשלה, חתוכה לקוביות קטנות1 עגבנייה בשלה, חתוכה לקוביות קטנות
עגבנייה בשלה, חתוכה לקוביות קטנותעגבנייה בשלה, חתוכה לקוביות קטנות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים מרק בקר על תערובת הבצל והעגבניות; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים בורגול לתוך המרק הרותח; מתבלים במלח ופלפל שחור. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים על רתיחה עד שהבורגול מתחיל להתרכך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בורגולבורגול
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
מוסיפים עדשים וחומוס; ממשיכים לבשל עד שהלחות מתאדה והבורגול רך, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
עדשיםעדשים
בורגולבורגול
5
מסירים את המחבת מהאש. מניחים בצד לצינון כ-30 דקות. מקפלים את הנענע לתערובת הבורגול להגשה.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף