בולונז בבישול איטי
בולונז לבישול איטי דורש כ -4 שעות ו-50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 183 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . מתכון ללא גלוטן וראשוני זה מגיש 8 ומחירו 1.17 $ למנה . מתכון זה מבית Allrecipes דורש בייבי גזר, עגבניות משומרות, חלב וגבינת פרמזן. אנשים רבים מאוד אהבו את הרוטב הזה. 361 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 73% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: רוטב בולונז אותנטי , מקרוני אפוי עם רוטב בולונז ורוטב בולונז הטוב ביותר אי פעם .
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הגזר, הבצל והשום עד שהם רכים, כ-10 דקות.
מניחים את בשר הבקר הטחון במחבת ומבשלים ומערבבים, תוך כדי בישול מפרקים את הבשר עד להשחמה.
מסננים את עודפי השומן מהמחבת ויוצקים פנימה 1 כוס חלב. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהחלב נספג, כ-15 דקות.
מניחים את תערובת הבקר לסיר בישול איטי ומכוונים את הסיר ל-High. מערבבים פנימה עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, מלח, פלפל, בזיליקום, אורגנו ופתיתי פלפל אדום ומבשלים במשך שעתיים.
מערבבים פנימה 1/2 כוס חלב וגבינת פרמזן, מערבבים היטב ומבשלים עוד שעתיים.