קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

בוליצ'ה

בוליצ'ה
בוליש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 610 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך אבוקדו, מניית בקר, פלפלים קלויים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו

הוראות

1
חותכים חריץ עמוק למרכז של כל פילה, על רוחב 2 אינץ'. הכנס חתיכה של צ ' וריסו לכל פילה בקר.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
2
לשפשף 1 כף שמן זית לתוך הפילה ומתבלים עם מלח, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
במחבת טחון גדולה מעל חום גבוה, מחממים את הבשר עד הקרום נוצר בשר מבושל בינוני-נדיר או 145 מעלות F, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את הבשר מן המחבת, ו deglaze את המחבת עם מלאי בשר מגרד את החתיכות מתחתית המחבת. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
במחבת סאוט אחרת, מחממים 1 כף שמן זית, ומוסיפים את הפלפל, הבצל, השום והכמון. מבשלים את התערובת במשך 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את רוטב העגבניות, תפוחי האדמה והפלפלים הקלויים, ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
7
מחלקים את תערובת תפוחי האדמה בין 4 צלחות. פורסים כל פילה ומניחים למעלה. מעל כל פילה עם חלק ממניות הבשר ומקשטים בכוסברה קצוצה, עגבניות קצוצות, פלחי לימון ופרוסות אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
סיד טריזסיד טריז
מלאי בשרמלאי בשר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'